Zöldséges karaj római tálban recept
Hozzávalók:
- 8 szelet karaj
- 2 db közepes méretű cukkini
- 1 db padlizsán
- 3 db paprika
- 2 db paradicsom
- 2 db vöröshagyma
- 15 dkg füstölt szalonna
- ételízesítő
- só
- bors
Elkészítése:
A húst kissé kikloffolom,és mindkét oldalát sózom,borsozom. A hús mindkét oldalát átsütöm serpenyőben.A többi hozzávalókat(zöldségeket) egyforma darabokra vágom, majd megszórom és átforgatom ételízesítővel.
Miután a cserépedényt beáztattam fél órára, elkezdem belepakolni a hozzávalókat.
Az aljára kerül két szelet beirdalt szalonna,rá a hús,zöldségek,aztán így tovább míg el nem fogy.Amikor kész,sütőbe rakom. sütési idő:kb. 100 perc 200 fokon.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Házi aprósütik dióval, mákkal, lekvárral – örök kedvencek
Ha van sütemény, amit nem lehet megunni, az a klasszikus aprósüti! Legyen s
Tovább olvasom »
Igazi magyaros gulyásreceptek – válogass a legjobbak közül
A magyar konyha egyik legnépszerűbb és legszerethetőbb fogása a gulyás – ta
Tovább olvasom »
12 karamellcsoda, amit egyszerűen muszáj megkóstolni!
Ha édességre vágysz, ami egyszerre luxus és otthonos, akkor a karamellás sü
Tovább olvasom »
Édes-sós csigák, melyek feldobják a napod
Akár édesen, akár sósan készülnek, mindenki megtalálja a kedvencét. A nagyi
Tovább olvasom »
12 recept, ahol az ananász mindenféle fogásban megállja a helyét
Tudtad, hogy az ananász messze nem csak desszertekhez illik? Ez a csodálato
Tovább olvasom »
10 márványos csoda receptje egy helyen
A márványos sütik mindig különlegesek egy kicsit: egyszerre csokisak és van
Tovább olvasom »



