Zöldséges karaj római tálban recept
Hozzávalók:
- 8 szelet karaj
- 2 db közepes méretű cukkini
- 1 db padlizsán
- 3 db paprika
- 2 db paradicsom
- 2 db vöröshagyma
- 15 dkg füstölt szalonna
- ételízesítő
- só
- bors
Elkészítése:
A húst kissé kikloffolom,és mindkét oldalát sózom,borsozom. A hús mindkét oldalát átsütöm serpenyőben.A többi hozzávalókat(zöldségeket) egyforma darabokra vágom, majd megszórom és átforgatom ételízesítővel.
Miután a cserépedényt beáztattam fél órára, elkezdem belepakolni a hozzávalókat.
Az aljára kerül két szelet beirdalt szalonna,rá a hús,zöldségek,aztán így tovább míg el nem fogy.Amikor kész,sütőbe rakom. sütési idő:kb. 100 perc 200 fokon.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Konyhai üveg hátfalak: a praktikus megoldás, ha sokat főzöl (x)
A konyhai üveg hátfalak egyre népszerűbbek azok körében, akik sokat főznek,
Tovább olvasom »
Mit sütnek ma legszívesebben a magyarok karácsonykor? – Több mint 1000 komment alapján
Minden évben felmerül a kérdés: mi kerüljön az ünnepi asztalra? Hiába a ren
Tovább olvasom »
10 sós süti karácsonyra, amivel nem kell sokat vacakolnod
A karácsonyi készülődésben jól jön néhány gyorsan elkészíthető, mégis finom
Tovább olvasom »
9 zserbó recept, amit érdemes elkészíteni idén karácsonykor
A zserbó sok családban a karácsonyi sütemények egyik kihagyhatatlan darabja
Tovább olvasom »
Különleges karácsonyi kekszek és linzerek – 12 ünnepi finomság amit nem látsz minden nap
Az ünnepi időszakban jólesik néhány különleges aprósütemény, amely nemcsak
Tovább olvasom »
Klasszikus és különleges krumplisaláták karácsonyra – 12 kipróbált recept
A krumplisaláta sok családban elengedhetetlen része az ünnepi menünek. A kl
Tovább olvasom »



