Zöldséges hús (cseréptálban) recept
Hozzávalók:
- csipet pirospaprika
- 30 dkg krumpli
- 40 dkg mexikói zöldségkeverék
- 10 dkg szalonna
- 6 db kicsontozott karaj
- 2 evőkanál szójaszósz
Elkészítése:
A zöldségeket belerakjuk egy cserépedénybe,rárakjuk a cikkekre vágott krumplit,szeletelt hagymát, fokhagymát. Meglocsoljuk 0,5 dl szójazsósszal.
A szalonna kockákat zsírjára sütjük. A húst kikloffoljuk,sózzuk,pirospaprikázzuk.
A szalonnás zsíron elősütjük a húst. Rárakjuk a zöldségekre a húst, a szalonna kockákat és meglocsoljuk a szalonna zsírjával.
Lefedve kb 1 óráig sütjük. (A cserépedényt előtte este leáztatjuk).
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
10 pogácsa, amire a nagyi is büszke lenne
A pogácsa a magyar konyha igazi büszkesége – egyszerre hétköznapi és ünnepi
Tovább olvasom »
Mit főzz ma? 10 isteni csirkés fogás hétköznapokra
Ha tanácstalan vagy, mit főzz ebédre, a csirkés ételek mindig jó választást
Tovább olvasom »
Puha, illatos, házias – 10 mákos finomság, amit meg kell sütnöd
Ha szereted a mákot, ez a válogatás igazi kincsesbánya lesz számodra. Össze
Tovább olvasom »
Krémes, házias, illatos – 10 leves, amitől jobb kedved lesz
Amikor odakint fúj a szél és esik az eső, egy jó leves többet ér bármilyen
Tovább olvasom »
11 házi keksz, ami tökéletes egy csésze teához vagy kávéhoz
Ha unod már a klasszikus linzert, próbáld ki ezeket a különleges házi teasü
Tovább olvasom »
Diós, mézes, puncsos – 9 ellenállhatatlan krémes süti, amit mindenki imádni fog
A krémes sütemények az ünnepi asztal igazi ékei – lágyak, édesek és ellenál
Tovább olvasom »

