Zöldséges hús (cseréptálban)

Nehézségi szint:
Nincs adat
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Nincs adat

Hozzávalók:

  • csipet pirospaprika
  • 30 dkg krumpli
  • 40 dkg mexikói zöldségkeverék
  • 10 dkg szalonna
  • 6 db kicsontozott karaj
  • 2 evőkanál szójaszósz

Elkészítése:

A zöldségeket belerakjuk egy cserépedénybe,rárakjuk a cikkekre vágott krumplit,szeletelt hagymát, fokhagymát. Meglocsoljuk 0,5 dl szójazsósszal.

A szalonna kockákat zsírjára sütjük. A húst kikloffoljuk,sózzuk,pirospaprikázzuk.

A szalonnás zsíron elősütjük a húst. Rárakjuk a zöldségekre a húst, a szalonna kockákat és meglocsoljuk a szalonna zsírjával.

Lefedve kb 1 óráig sütjük. (A cserépedényt előtte este leáztatjuk).