Zöldség fasírozott recept
Hozzávalók:
- 1 gombakonzerv
- 1 kis karfiol
- 40 dkg zöldségkeverék
- 20 dkg zöldborsó
- 4
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS - 2 zsemle
- 1 közepes vöröshagyma
- só ízlés szerint
- bors ízlés szerint
- 5 ek napraforgó olaj
- 2 ek zsemlemorzsa
Elkészítése:
A karfiolt rózsáira szedjük. A zöldborsóval és a zöldségkeverékkel együtt sós vízben megfőzzük, majd leszűrjük.
A felkockázott vöröshagymát olajon megdinszteljük. Hozzáadjuk a szeletelt gombát, sóval ízesítjük és fedő alatt megpároljuk.
A kihűlt zöldségeket összekeverjük a hagymás gombával, a vízbe beáztatott, majd alaposan kicsavart zsemlékkel, az egész tojásokkal. Annyi zsemlemorzsát adunk hozzá, amennyit felvesz. Közben ízlés szerint fűszerezzük.
A masszát vajjal vagy margarinnal kikent sütőformába nyomkodjuk és 180 fokos sütőben pirosra sütjük.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Házi aprósütik dióval, mákkal, lekvárral – örök kedvencek
Ha van sütemény, amit nem lehet megunni, az a klasszikus aprósüti! Legyen s
Tovább olvasom »
Igazi magyaros gulyásreceptek – válogass a legjobbak közül
A magyar konyha egyik legnépszerűbb és legszerethetőbb fogása a gulyás – ta
Tovább olvasom »
12 karamellcsoda, amit egyszerűen muszáj megkóstolni!
Ha édességre vágysz, ami egyszerre luxus és otthonos, akkor a karamellás sü
Tovább olvasom »
Édes-sós csigák, melyek feldobják a napod
Akár édesen, akár sósan készülnek, mindenki megtalálja a kedvencét. A nagyi
Tovább olvasom »
12 recept, ahol az ananász mindenféle fogásban megállja a helyét
Tudtad, hogy az ananász messze nem csak desszertekhez illik? Ez a csodálato
Tovább olvasom »
10 márványos csoda receptje egy helyen
A márványos sütik mindig különlegesek egy kicsit: egyszerre csokisak és van
Tovább olvasom »

