Zöldbabtokány recept
Galéria (5)
Ők is elkészítették
Nehézségi szint:
Nincs adat
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Nincs adat
Hozzávalók:
- 60 dkg sertéscomb
- 2 fej hagyma
- 40 dkg zöldbab
- 1 dl tejföl
- só
- fél dl olaj
Recept: A hagymát olajon üvegesre pároljuk, rádobjuk a felkockázott húst, fűszerezzük, vízzel felengedjük, és fél puhára pároljuk. Ha félig megpuhult beletesszük a babot, és készre főzzük. Forrón, tejföllel tálaljuk.
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.