Zöldbabos-burgonyás hús recept

Hozzávalók:
- 50 dkg sertés hús
- 70 dkg zöldbab
- 40 dkg burgonya
- 1 fej vöröshagyma
- só,őrölt bors,őrölt fűszer paprika
- 1 nagy pohár tejföl
- 2 ek liszt
Elkészítése:
Húst kockára daraboljuk.
Hagymát megpucoljuk,felkockázzuk 3 ek napraforgó olajon megdinszteljük megszórjuk őrölt pirospaprikával beletesszük a felkockázott húst,sózzuk borsozzuk.
Közben a zöldbabot és a burgonyát megpucoljuk és felaprítjuk,húshoz adjuk,majd együtt főzzük.
Tejfölt kikeverjük a liszttel és 5-6 ek leveslével majd ráöntjük a babos húsra 4-5 percig még főzzük.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Mit főzzek ma? 2025.09.03. szerda
Neked is komoly dilemma, hogy mi legyen az ebéd? A Receptneked.hu minden hé
Tovább olvasom »
10 krémes és ízes sütemény, amit most azonnal ki kell próbálnod
Ebben a válogatásban elhoztunk neked 10 csábító süteményt, amelyek a klassz
Tovább olvasom »
Mit főzzek ma? 2025.09.02. kedd
Neked is komoly dilemma, hogy mi legyen az ebéd? A Receptneked.hu minden hé
Tovább olvasom »
Gyors vacsorák a suli után – 8 recept alig 1 óra alatt
Ha suli után gyors vacsorára vágyunk, ezek a receptek a legjobb választások
Tovább olvasom »
Mit főzzek ma? – 2025.09.01 Hétfő
Szeptember 1-je mindig különleges nap: kezdődik az iskola, újra beindul a h
Tovább olvasom »
10 klasszikus nagymama féle süti vendégváráshoz
A nagymama sütijeinek nincs párja, hiszen mindig tele vannak szeretettel és
Tovább olvasom »