Zöldbabos-burgonyás hús recept
Hozzávalók:
- 50 dkg sertés hús
- 70 dkg zöldbab
- 40 dkg burgonya
- 1 fej vöröshagyma
- só,őrölt bors,őrölt fűszer paprika
- 1 nagy pohár tejföl
- 2 ek liszt
Elkészítése:
Húst kockára daraboljuk.
Hagymát megpucoljuk,felkockázzuk 3 ek napraforgó olajon megdinszteljük megszórjuk őrölt pirospaprikával beletesszük a felkockázott húst,sózzuk borsozzuk.
Közben a zöldbabot és a burgonyát megpucoljuk és felaprítjuk,húshoz adjuk,majd együtt főzzük.
Tejfölt kikeverjük a liszttel és 5-6 ek leveslével majd ráöntjük a babos húsra 4-5 percig még főzzük.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Házi aprósütik dióval, mákkal, lekvárral – örök kedvencek
Ha van sütemény, amit nem lehet megunni, az a klasszikus aprósüti! Legyen s
Tovább olvasom »
Igazi magyaros gulyásreceptek – válogass a legjobbak közül
A magyar konyha egyik legnépszerűbb és legszerethetőbb fogása a gulyás – ta
Tovább olvasom »
12 karamellcsoda, amit egyszerűen muszáj megkóstolni!
Ha édességre vágysz, ami egyszerre luxus és otthonos, akkor a karamellás sü
Tovább olvasom »
Édes-sós csigák, melyek feldobják a napod
Akár édesen, akár sósan készülnek, mindenki megtalálja a kedvencét. A nagyi
Tovább olvasom »
12 recept, ahol az ananász mindenféle fogásban megállja a helyét
Tudtad, hogy az ananász messze nem csak desszertekhez illik? Ez a csodálato
Tovább olvasom »
10 márványos csoda receptje egy helyen
A márványos sütik mindig különlegesek egy kicsit: egyszerre csokisak és van
Tovább olvasom »

