Zöldbabos-burgonyás hús recept

Hozzávalók:
- 50 dkg sertés hús
- 70 dkg zöldbab
- 40 dkg burgonya
- 1 fej vöröshagyma
- só,őrölt bors,őrölt fűszer paprika
- 1 nagy pohár tejföl
- 2 ek liszt
Elkészítése:
Húst kockára daraboljuk.
Hagymát megpucoljuk,felkockázzuk 3 ek napraforgó olajon megdinszteljük megszórjuk őrölt pirospaprikával beletesszük a felkockázott húst,sózzuk borsozzuk.
Közben a zöldbabot és a burgonyát megpucoljuk és felaprítjuk,húshoz adjuk,majd együtt főzzük.
Tejfölt kikeverjük a liszttel és 5-6 ek leveslével majd ráöntjük a babos húsra 4-5 percig még főzzük.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Fűszeres, színes, laktató: próbáld ki Mexikó ízeit! (x)
A mexikói konyha világszerte óriási népszerűségnek örvend, nem véletlenül.
Tovább olvasom »
9 ínycsiklandó ebéd ötlet, amikkel spórolhatsz egy kicsit!
Van amikor kevés pénzből kell okosan gazdálkodni. Ezekkel a finom és laktat
Tovább olvasom »
8 gyümölcsös süti, amitől a nyár még édesebb lesz
A nyár ízei egy tortában – friss, gyümölcsös, krémes sütemények, amik bárme
Tovább olvasom »
A fasírt is lehet különleges – 8 recept, amit imádni fogsz!
A fasírt igazi örök kedvenc – de ki mondta, hogy csak a klasszikus változat
Tovább olvasom »
Puha, krémes, gyümölcsös – 10 sütemény, amitől szebb lesz a hétvégéd
Egy finom házi sütemény mindig jó ötlet hétvégére – főleg, ha nem kell hozz
Tovább olvasom »
Mit főzzek ma? – 2025.07.11. péntek
Ma egy igazi kényeztető menüvel készültünk! A napot egy selymes, sajtos-pór
Tovább olvasom »