Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Zöldbabos-burgonyás hús recept

Zöldbabos-burgonyás hús
Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Megfizethető



  • Hozzávalók:

    • 50 dkg sertés hús
    • 70 dkg zöldbab
    • 40 dkg burgonya
    • 1 fej vöröshagyma
    • só,őrölt bors,őrölt fűszer paprika
    • 1 nagy pohár tejföl
    • 2 ek liszt

    Elkészítése:

    Húst kockára daraboljuk.

    Hagymát megpucoljuk,felkockázzuk 3 ek napraforgó olajon megdinszteljük megszórjuk őrölt pirospaprikával beletesszük a felkockázott húst,sózzuk borsozzuk.

    Közben a zöldbabot és a burgonyát megpucoljuk és felaprítjuk,húshoz adjuk,majd együtt főzzük.

    Tejfölt kikeverjük a liszttel és 5-6 ek leveslével majd ráöntjük a babos húsra 4-5 percig még főzzük.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá