Zöldbabos-burgonyás hús

Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Megfizethető

Hozzávalók:

  • 50 dkg sertés hús
  • 70 dkg zöldbab
  • 40 dkg burgonya
  • 1 fej vöröshagyma
  • só,őrölt bors,őrölt fűszer paprika
  • 1 nagy pohár tejföl
  • 2 ek liszt

Elkészítése:

Húst kockára daraboljuk.

Hagymát megpucoljuk,felkockázzuk 3 ek napraforgó olajon megdinszteljük megszórjuk őrölt pirospaprikával beletesszük a felkockázott húst,sózzuk borsozzuk.

Közben a zöldbabot és a burgonyát megpucoljuk és felaprítjuk,húshoz adjuk,majd együtt főzzük.

Tejfölt kikeverjük a liszttel és 5-6 ek leveslével majd ráöntjük a babos húsra 4-5 percig még főzzük.