Töltött patiszon recept

Hozzávalók:
- patiszon
- gyökér
- sárgarépa
- karalábé
- hagyma
- virsli
- petrezselyemzöld
- tojás
- sajt
- joghurt
- Köret: újburgonya
Elkészítése:
A patiszont megtisztítom,közepét kivájom. A zöldségeket feldarabolom, a virslit felkarikázom. A hagymát olajbon megpárolom,ráteszem a darabolt zöldségeket, virslit, majd puhára párolom,a végén teszem rá a petrezselyemzöldet.Sóval,borsal, vegetával ízesítem,majd tojássárgával összekeverem,de ezzel már nem párolom. A patiszont kívül belül megsózom és beletöltöm az elkészített tölteléket.Olajozott tepsibe rakom,melléteszem a köretnek szánt burgonyát,majd alufóliával letakarom és beteszem a sütőbe kb: 30 -35 perc után leveszem a fóliát,ráteszem a joghurtot,majd a reszelt sajtot és pirosra sütöm.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Édes-sós csigák, melyek feldobják a napod
Akár édesen, akár sósan készülnek, mindenki megtalálja a kedvencét. A nagyi
Tovább olvasom »
12 recept, ahol az ananász mindenféle fogásban megállja a helyét
Tudtad, hogy az ananász messze nem csak desszertekhez illik? Ez a csodálato
Tovább olvasom »
10 márványos csoda receptje egy helyen
A márványos sütik mindig különlegesek egy kicsit: egyszerre csokisak és van
Tovább olvasom »
10 nagyszerű bableves, amit ki kell próbálnod!
Ha van étel, ami igazi klasszikus a magyar konyhában, az bizony a bableves.
Tovább olvasom »
Inzulinrezisztencia vacsoraötletek – gyors és egészséges receptek
Az inzulinrezisztencia étrend egyik legnehezebb pontja a vacsora megtervezé
Tovább olvasom »
10 különleges és csodás torta telis-tele csokival!
Ez a válogatás a csokirajongók álma: krémes, mousse-os, gyümölcsös, sőt még
Tovább olvasom »