Töltött paprika recept
Hozzávalók:
- 1 kg paprika
Töltelék:
- 2 kördoboz sajt
- 200 g teavaj
- 5
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS - 20 dkg felvágott
- só
- bors
Elkészítése:
A tojást megfőzzük, majd villával összetörjük. A felvágottat kockákra vágjuk, a vajat és a sajtot puhára kikeverjük. Hozzáadjuk a felvágottat és a tojást, ízlés szerint sót és borsot keverünk hozzá, majd jól összekeverjük.
A paprikát megtisztitjuk, eltávolítjuk a magházát, majd a kikevert masszával megtöltjük és fél órara hűtőbe tesszük.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Házi aprósütik dióval, mákkal, lekvárral – örök kedvencek
Ha van sütemény, amit nem lehet megunni, az a klasszikus aprósüti! Legyen s
Tovább olvasom »
Igazi magyaros gulyásreceptek – válogass a legjobbak közül
A magyar konyha egyik legnépszerűbb és legszerethetőbb fogása a gulyás – ta
Tovább olvasom »
12 karamellcsoda, amit egyszerűen muszáj megkóstolni!
Ha édességre vágysz, ami egyszerre luxus és otthonos, akkor a karamellás sü
Tovább olvasom »
Édes-sós csigák, melyek feldobják a napod
Akár édesen, akár sósan készülnek, mindenki megtalálja a kedvencét. A nagyi
Tovább olvasom »
12 recept, ahol az ananász mindenféle fogásban megállja a helyét
Tudtad, hogy az ananász messze nem csak desszertekhez illik? Ez a csodálato
Tovább olvasom »
10 márványos csoda receptje egy helyen
A márványos sütik mindig különlegesek egy kicsit: egyszerre csokisak és van
Tovább olvasom »


