Töltött paprika recept

Hozzávalók:
- 8 szép zöldpaprika
- 1 liter paradicsom-ivólé
- 35 dkg darált sertéshús
- 7 dkg rizs
- 1
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 2 evőkanál olaj
- 1 evőkanál liszt
- só
- őrölt bors
Elkészítés:
A húst a rizzsel, a tojással, sóval meg az őrölt borssal összegyúrjuk. A megtisztított, kivájt paprikába tömjük a hústölteléket, és forrásban lévö paradicsomlébe rakjuk, egy kevés sóval, cukorral 30 percig főzzük. Az olajból meg a lisztből világos rántást készítünk, besűrítjük vele a paradicsomlét, és még 3-4 percig forraljuk.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

12 különleges süti – krémes szeletek és sütés nélküli finomságok
A sütemények világa mindig tele van kísértéssel — és most egy válogatásban
Tovább olvasom »
Kiadós hétköznapi ebédek és vacsorák, amikkel nem nyúlsz mellé
Egy nagy adag változatosság sosem árt! Ez a válogatás 12 olyan ételt tartal
Tovább olvasom »
Étkezőgarnitúra trendek és árak: megfizethető a minőség (x)
Konyhával egybenyitott terek és klasszikus étkezők Ma már egyre több otthon
Tovább olvasom »
Mákkal gazdagon: 12 mennyei sütemény, amit ki kell próbálnod
Amikor beköszönt az ősz, nincs jobb, mint elővenni a mákot — gazdag, enyhén
Tovább olvasom »
Fahéjas‑almás élmények – 12 édesség, amit muszáj megkóstolnod
Az alma az az alapanyag, ami mindig mindent feldob: ropogós héj, puha hús,
Tovább olvasom »
Káposztás klasszikusok: 12 magyar étel, amit mindenképp ki kell próbálni
Ha valami igazán magyaros, tartalmas és otthonos fogásra vágysz, akkor a ká
Tovább olvasom »