Töltött paprika recept

Hozzávalók:
- 8 szép zöldpaprika
- 1 liter paradicsom-ivólé
- 35 dkg darált sertéshús
- 7 dkg rizs
- 1
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 2 evőkanál olaj
- 1 evőkanál liszt
- só
- őrölt bors
Elkészítés:
A húst a rizzsel, a tojással, sóval meg az őrölt borssal összegyúrjuk. A megtisztított, kivájt paprikába tömjük a hústölteléket, és forrásban lévö paradicsomlébe rakjuk, egy kevés sóval, cukorral 30 percig főzzük. Az olajból meg a lisztből világos rántást készítünk, besűrítjük vele a paradicsomlét, és még 3-4 percig forraljuk.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 uborkasaláta, amit érdemes kipróbálni
Az uborkasaláta igazi klasszikus, amit szinte mindenki szeret. Jólesik a me
Tovább olvasom »
Így lesz tökéletes a kovászos uborkád
A nyár egyik legnagyobb kedvence a ropogós kovászos uborka. Frissítő, savan
Tovább olvasom »
8 izgalmas sütés nélküli golyó, amit egyszerűen imádni fogsz
Ezeket a sütés nélküli golyókat percek alatt elkészítheted, mégis úgy hatna
Tovább olvasom »
Könnyű és ízletes cukkinis ételek – puffancstól a lepényig
A cukkini az az alapanyag, ami mindig kéznél van, mégis millióféleképpen va
Tovább olvasom »
12 mennyei gombás recept – tésztától a húsos fogásokig
10 mennyei gombás recept tészta, csirke, gratin és vegetáriánus lehetőségek
Tovább olvasom »
Mit főzzek ma? – 30 perc és kész a tökéletes menü? Igen!
Ebédre vagy vacsorára ajánljuk ezt az ízletes összeállítást: krémleves, két
Tovább olvasom »