Töltött paprika recept

Hozzávalók:
- 8 szép zöldpaprika
- 1 liter paradicsom-ivólé
- 35 dkg darált sertéshús
- 7 dkg rizs
- 1
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 2 evőkanál olaj
- 1 evőkanál liszt
- só
- őrölt bors
Elkészítés:
A húst a rizzsel, a tojással, sóval meg az őrölt borssal összegyúrjuk. A megtisztított, kivájt paprikába tömjük a hústölteléket, és forrásban lévö paradicsomlébe rakjuk, egy kevés sóval, cukorral 30 percig főzzük. Az olajból meg a lisztből világos rántást készítünk, besűrítjük vele a paradicsomlét, és még 3-4 percig forraljuk.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Mit főzzek ma? – 2025.05.06. péntek – Kánikula biztos receptek
Péntekre könnyed, nyári menüt keresel? A kánikulában jól esik valami frissí
Tovább olvasom »
Könnyű nyári desszertek eperrel, málnával, áfonyával
Gyors, látványos, gyümölcsös – ezek a desszertek minden alkalomra tökéletes
Tovább olvasom »
8 fantasztikus gyümölcs leves, amit ki kell próbálnod nyáron!
A nyári melegben nincs is jobb egy hűsítő, gyümölcsös levesnél, ami nemcsak
Tovább olvasom »
8 észveszejtő gyümölcsös süti, sütés nélkül!
Ha beköszönt a nyár, vagy egyszerűen csak nincs kedvünk bekapcsolni a sütőt
Tovább olvasom »
7 étel, amit valójában nem is úgy kellene tárolni, ahogy gondolod
Van az úgy, hogy azt hisszük, jól csináljuk – aztán kiderül, hogy mégsem. K
Tovább olvasom »
10 ikonikus magyar étel, amit a külföldiek furcsának tartanak
A magyar konyha gazdag, ízgazdag, és erősen fűszeres – mi ezt szeretj
Tovább olvasom »