Töltött paprika recept
                            Hozzávalók:
- 50 dkg darált hús
 - 8 db paprika
 - 2 dl rizs
 - 1 fej vöröshagyma
 - 1 
 FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS - 2 tk pirospaprika
 - só
 - bors
 - 0,7 liter paradicsomlé
 - olaj
 - só
 - bors
 - 1 mk piros paprika
 - liszt a rántáshoz
 
Elkészítése:
A paprikák belsejét kivájtam. A rizst félig megfőztem.
Rizst,darált húst,tojást,őrölt borsot,sót,vörös hagymát reszelve,fokhagymát reszelve összekevertem, majd a paprikákat betöltöttem. Egy nagy lábasba leraktam,vizet öntöttem rá,zeller levéllel fűszereztem,sóztam,egy kevés cukrot is tettem a bele, majd készre főztem. Egy üveg házilag eltett paradicsomot öntöttem hozzá.
Olajon liszttel,pirospaprikával rántást készítettem,besűrítettem és összeforraltam. A végén még ízesítettem.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
				
				Tiéd a mérték – Bor, barátság, egyensúly (x)
A bor nem csak ital – kultúra, hangulat, élmény, közösség. A „Tiéd a mérték
Tovább olvasom »
				
				Házi aprósütik dióval, mákkal, lekvárral – örök kedvencek
Ha van sütemény, amit nem lehet megunni, az a klasszikus aprósüti! Legyen s
Tovább olvasom »
				
				Igazi magyaros gulyásreceptek – válogass a legjobbak közül
A magyar konyha egyik legnépszerűbb és legszerethetőbb fogása a gulyás – ta
Tovább olvasom »
				
				12 karamellcsoda, amit egyszerűen muszáj megkóstolni!
Ha édességre vágysz, ami egyszerre luxus és otthonos, akkor a karamellás sü
Tovább olvasom »
				
				Édes-sós csigák, melyek feldobják a napod
Akár édesen, akár sósan készülnek, mindenki megtalálja a kedvencét. A nagyi
Tovább olvasom »
				
				12 recept, ahol az ananász mindenféle fogásban megállja a helyét
Tudtad, hogy az ananász messze nem csak desszertekhez illik? Ez a csodálato
Tovább olvasom »

