Töltött paprika recept

Hozzávalók:
- 50 dkg darált hús
- 8 db paprika
- 2 dl rizs
- 1 fej vöröshagyma
- 1
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 2 tk pirospaprika
- só
- bors
- 0,7 liter paradicsomlé
- olaj
- só
- bors
- 1 mk piros paprika
- liszt a rántáshoz
Elkészítése:
A paprikák belsejét kivájtam. A rizst félig megfőztem.
Rizst,darált húst,tojást,őrölt borsot,sót,vörös hagymát reszelve,fokhagymát reszelve összekevertem, majd a paprikákat betöltöttem. Egy nagy lábasba leraktam,vizet öntöttem rá,zeller levéllel fűszereztem,sóztam,egy kevés cukrot is tettem a bele, majd készre főztem. Egy üveg házilag eltett paradicsomot öntöttem hozzá.
Olajon liszttel,pirospaprikával rántást készítettem,besűrítettem és összeforraltam. A végén még ízesítettem.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Mit főzzek ma? – 2025.05.06. péntek – Kánikula biztos receptek
Péntekre könnyed, nyári menüt keresel? A kánikulában jól esik valami frissí
Tovább olvasom »
Könnyű nyári desszertek eperrel, málnával, áfonyával
Gyors, látványos, gyümölcsös – ezek a desszertek minden alkalomra tökéletes
Tovább olvasom »
8 fantasztikus gyümölcs leves, amit ki kell próbálnod nyáron!
A nyári melegben nincs is jobb egy hűsítő, gyümölcsös levesnél, ami nemcsak
Tovább olvasom »
8 észveszejtő gyümölcsös süti, sütés nélkül!
Ha beköszönt a nyár, vagy egyszerűen csak nincs kedvünk bekapcsolni a sütőt
Tovább olvasom »
7 étel, amit valójában nem is úgy kellene tárolni, ahogy gondolod
Van az úgy, hogy azt hisszük, jól csináljuk – aztán kiderül, hogy mégsem. K
Tovább olvasom »
10 ikonikus magyar étel, amit a külföldiek furcsának tartanak
A magyar konyha gazdag, ízgazdag, és erősen fűszeres – mi ezt szeretj
Tovább olvasom »