Töltött paprika recept
Hozzávalók:
- 50 dkg darált hús
- 8 db paprika
- 2 dl rizs
- 1 fej vöröshagyma
- 1
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS - 2 tk pirospaprika
- só
- bors
- 0,7 liter paradicsomlé
- olaj
- só
- bors
- 1 mk piros paprika
- liszt a rántáshoz
Elkészítése:
A paprikák belsejét kivájtam. A rizst félig megfőztem.
Rizst,darált húst,tojást,őrölt borsot,sót,vörös hagymát reszelve,fokhagymát reszelve összekevertem, majd a paprikákat betöltöttem. Egy nagy lábasba leraktam,vizet öntöttem rá,zeller levéllel fűszereztem,sóztam,egy kevés cukrot is tettem a bele, majd készre főztem. Egy üveg házilag eltett paradicsomot öntöttem hozzá.
Olajon liszttel,pirospaprikával rántást készítettem,besűrítettem és összeforraltam. A végén még ízesítettem.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Karácsonyi diós válogatás – sütik, amiket mindenki szeret
A karácsonyi süteménykínálat egyik örök klasszikusa a dió. Évtizedek óta ot
Tovább olvasom »
12 kókuszos süti, ami tökéletes a karácsonyi asztalra
A kókuszos sütemények különleges, mégis jól ismert ízvilágot hoznak a karác
Tovább olvasom »
Karácsonyi köretötletek: 16 biztos választás az ünnepi asztalra
A karácsonyi főételek mellett a köreteknek is fontos szerep jut az ünnepi a
Tovább olvasom »
12 karácsonyi aprósüti, ami meghitté varázsolja az ünnepet
A karácsonyi hangulatot nemcsak a díszek és a fények, hanem az édes illatok
Tovább olvasom »
Konyhai üveg hátfalak: a praktikus megoldás, ha sokat főzöl (x)
A konyhai üveg hátfalak egyre népszerűbbek azok körében, akik sokat főznek,
Tovább olvasom »
Mit sütnek ma legszívesebben a magyarok karácsonykor? – Több mint 1000 komment alapján
Minden évben felmerül a kérdés: mi kerüljön az ünnepi asztalra? Hiába a ren
Tovább olvasom »

