Töltött paprika recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 7-8 tölteni való, édes paprika
- 50 dkg darált sertéscomb
- 1 kis fej vöröshagyma
- 5-6 gerezd fokhagyma
- 1 csupor rizs
- 2 húsleveskocka
- só
- őrölt bors
- ételízesítő
- őrölt csemegepaprika
- pici olaj
- 2
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 2 ek kristálycukor
- 1 l paradicsomlé
- víz
Elkészítése:
A paprikákat megmossuk, kicsumázzuk, az ereket és a magokat eltávolítjuk. A hagymákat apróra vágjuk és kevés olajon megdinszteljük. A tűzről levéve hozzáadjuk a darált húst, a rizst, a tojást és a fűszereket. Jól összedolgozzuk, majd a paprikákba töltjük.
Egy lábasban vizet melegítünk, melybe beletesszük a sót, a cukrot, a leveskockát és a megtöltött paprikákat. Lassú tűzön 30-35 perc alatt félig puhára főzzük, majd hozzáadjuk a paradicsomlevet és összeforraljuk.
Tálalhatjuk főtt burgonyával vagy puha kenyérrel is.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Mit tegyünk a házi pizzára? Itt van 15 isteni ötlet!
Van az a péntek este, amikor már napok óta tervezgetjük, hogy végre újra pi
Tovább olvasom »
Így vidd be a napi vízadagodat könnyedén: 10 természetes frissítő a meleg napokra
A nyári hőségben a megfelelő hidratálás nemcsak kellemes, hanem létfontossá
Tovább olvasom »
Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »