Tarka töltött paprika recept

Hozzávalók:
- 20 dkg juhtúró
- 10 dkg Rama margarin
- 2 paradicsom
- 5 zöldpaprika
- 10 dkg szalámi
- fél doboz konzerv tejes kukorica
- só
Elkészítés:
A juhtúrót a margarinnal meg csipetnyi sóval simára keverjük, és apró kockákra belevágjuk a szalámit, egy zöldpaprikát meg a paradicsomot, hozzáadjuk a leszűrt kukoricát. A többi zöldpaprikát hosszában félbevágjuk, kicsumázzuk, és a túrókrémmel megtöltjük. Tetejüket vizes késsel elsimítjuk, és a hűtőszekrényben megdermedni hagyjuk. Ezután a fél paprikákat hosszában még egyszer elvágjuk, így szép cikkelyeket kapunk. Hideg pecsenye köré rakva a tálon nemcsak díszítés, de kitűnő ízesítő is.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

8 észveszejtő gyümölcsös süti, sütés nélkül!
Ha beköszönt a nyár, vagy egyszerűen csak nincs kedvünk bekapcsolni a sütőt
Tovább olvasom »
7 étel, amit valójában nem is úgy kellene tárolni, ahogy gondolod
Van az úgy, hogy azt hisszük, jól csináljuk – aztán kiderül, hogy mégsem. K
Tovább olvasom »
10 ikonikus magyar étel, amit a külföldiek furcsának tartanak
A magyar konyha gazdag, ízgazdag, és erősen fűszeres – mi ezt szeretj
Tovább olvasom »
9 étel, amit nem is tudtál, hogy véletlenül találták fel
Sok ikonikus étel és ital mögött nem gondosan megtervezett recept áll, hane
Tovább olvasom »
10 érdekesség a fűszerekről, amit még a nagymamád sem biztos, hogy tud
A magyar konyha elképzelhetetlen fűszerek nélkül – gondoljunk csak a pirosp
Tovább olvasom »
10 dolog, amit nem tudtál a fokhagymáról
A fokhagyma sokunk konyhájának alapköve: ad egy csipet karaktert minden éte
Tovább olvasom »