Kapros töltött paprika recept

Hozzávalók:
- 8db fehér édes paprika
- 2 ek apró tört cérnametélt
- 1 db.
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 1 ek. reszelt sajt
- 1 csokor kapor
- 1 gerezd fokhagyma
- 4 ek. olaj
- só
Elkészítése: A paprikát úgy csumázzuk ki, hogy tölthető legyen. A FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁSt habosra verjük, belekeverjük a finomra vágott kaprot, a zúzott fokhagymát, és a kifőtt tésztát. Hozzáadjuk a reszelt sajtot, és ezzel a masszával megtöltjük a paprikákat, tetejét meglocsoljuk olajjal és fedetlenül az előmelegített sütőbe tesszük. Addig sütjük, míg a paprika héja kissé ráncosodni kezd. Melegen is, és hidegen is tálalhatjuk.
[ad#Google Adsense Cikk]
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 különleges és csodás torta telis-tele csokival!
Ez a válogatás a csokirajongók álma: krémes, mousse-os, gyümölcsös, sőt még
Tovább olvasom »
Batyuk sokasága: töltött falatkák minden alkalomra
Ebben a válogatásban találsz édességeket túróval, epres-túrós változatokat,
Tovább olvasom »
Kolbász minden mennyiségben: leves, főétel, sós sütemény, kelttészta
Ha szereted a karakteres, húsos ízeket, a kolbász az egyik legjobb barátod
Tovább olvasom »
Könnyed habcsók alapú krémes, gyümölcsös desszert. Igen, ez a Pavlova!
A Pavlova a desszertek királynője: egyszerre habos, roppanós és ellenállhat
Tovább olvasom »
Galuska a főszerepben: gyűjts inspirációt és válaszd ki a kedvenced!
A galuska nem csak kísérő, hanem önálló sztár is lehet: legyen szó kolbássz
Tovább olvasom »
Válogatás fehér csoki rajongóknak: 12 mennyei sütemény egy helyen
Készülj fel, hogy belépsz a fehér csoki világába! Vannak itt krémes desszer
Tovább olvasom »