Kapros töltött paprika recept

Hozzávalók:
- 8db fehér édes paprika
- 2 ek apró tört cérnametélt
- 1 db.
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 1 ek. reszelt sajt
- 1 csokor kapor
- 1 gerezd fokhagyma
- 4 ek. olaj
- só
Elkészítése: A paprikát úgy csumázzuk ki, hogy tölthető legyen. A FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁSt habosra verjük, belekeverjük a finomra vágott kaprot, a zúzott fokhagymát, és a kifőtt tésztát. Hozzáadjuk a reszelt sajtot, és ezzel a masszával megtöltjük a paprikákat, tetejét meglocsoljuk olajjal és fedetlenül az előmelegített sütőbe tesszük. Addig sütjük, míg a paprika héja kissé ráncosodni kezd. Melegen is, és hidegen is tálalhatjuk.
[ad#Google Adsense Cikk]
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 klasszikus nagymama féle süti vendégváráshoz
A nagymama sütijeinek nincs párja, hiszen mindig tele vannak szeretettel és
Tovább olvasom »
Gyümölcsös sütés nélküli torták: 10 kipróbált recept
1. Erdeigyümölcs torta recept Hozzávalók: Hozzávalók egy 30 cm-es tortaform
Tovább olvasom »
8 kipróbált képviselőfánk recept, amikkel nem érhet csalódás
A képviselő fánk az egyik legkedveltebb magyar desszert, amit sokan gyermek
Tovább olvasom »
A nagy konyhai robotgép teszt: nem mindig a legdrágább a legjobb
A Teszt Plussz Magazin nemcsak a magyar-, hanem a globális piacot is vizsgá
Tovább olvasom »
10 uborkasaláta, amit érdemes kipróbálni
Az uborkasaláta igazi klasszikus, amit szinte mindenki szeret. Jólesik a me
Tovább olvasom »
Így lesz tökéletes a kovászos uborkád
A nyár egyik legnagyobb kedvence a ropogós kovászos uborka. Frissítő, savan
Tovább olvasom »