Kapros töltött paprika recept

Hozzávalók:
- 8db fehér édes paprika
- 2 ek apró tört cérnametélt
- 1 db.
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 1 ek. reszelt sajt
- 1 csokor kapor
- 1 gerezd fokhagyma
- 4 ek. olaj
- só
Elkészítése: A paprikát úgy csumázzuk ki, hogy tölthető legyen. A FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁSt habosra verjük, belekeverjük a finomra vágott kaprot, a zúzott fokhagymát, és a kifőtt tésztát. Hozzáadjuk a reszelt sajtot, és ezzel a masszával megtöltjük a paprikákat, tetejét meglocsoljuk olajjal és fedetlenül az előmelegített sütőbe tesszük. Addig sütjük, míg a paprika héja kissé ráncosodni kezd. Melegen is, és hidegen is tálalhatjuk.
[ad#Google Adsense Cikk]
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Így vidd be a napi vízadagodat könnyedén: 10 természetes frissítő a meleg napokra
A nyári hőségben a megfelelő hidratálás nemcsak kellemes, hanem létfontossá
Tovább olvasom »
Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »
Leves, ami desszert is lehet? Ezek a receptek új szintre emelik a gyümölcslevest
Ezek a levesek egyszerre desszertek és előételek – hűsítőek, krémesek, illa
Tovább olvasom »