Kapros töltött paprika

Hozzávalók

Hozzávalók:

  • 8db fehér édes paprika
  • 2 ek apró tört cérnametélt
  • 1 db. tojás
  • 1 ek. reszelt sajt
  • 1 csokor kapor
  • 1 gerezd fokhagyma
  • 4 ek. olaj

Elkészítése: A paprikát úgy csumázzuk ki, hogy tölthető legyen.  A tojást habosra verjük, belekeverjük a finomra vágott kaprot, a zúzott fokhagymát, és a kifőtt tésztát. Hozzáadjuk a reszelt sajtot, és ezzel a masszával megtöltjük a paprikákat, tetejét meglocsoljuk olajjal és fedetlenül az előmelegített sütőbe tesszük.  Addig sütjük, míg a paprika héja kissé ráncosodni kezd. Melegen is, és hidegen is tálalhatjuk.
[ad#Google Adsense Cikk]