Töltött uborka recept

Hozzávalók:
- 8 közepes nagyságú kovászos uborka
- 30 dkg francia saláta
- 1
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁSos francia majonéz
- 1 dl tejföl
Elkészítés:
Az uborkák tetejét levágjuk, belsejüket kikaparjuk, és az üreget franciasalátával megtöltjük. Tetejüket visszatéve, az uborkákat tejföllel hígított majonézzel öntjük le. (A franciasalátába keverhetünk 10-15 dkg, apró kockákra vágott, főtt füstölt húst is, attól még zamatosabb lesz a töltött uborka.)
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

A legjobb házias egytálételek – húsimádóknak és zöldségkedvelőknek
Amikor kevés az időd, de valami igazán laktatót szeretnél főzni, az egytálé
Tovább olvasom »
Mit főzzek ma? 2025.05.21 szerda
Ha szerdán már lankad a lendület, jól jön egy kész menüsor, ami levesből, f
Tovább olvasom »
Mit főzzek ma? – 2025.05.20 kedd
A hét második napján sokszor már elvárjuk magunktól, hogy valami tartalmasa
Tovább olvasom »
Tökéletes házi sütemények: brownie, túrós, krémes és karamellás szeletek
Ha szereted a krémes, réteges, lágy és mégis karakteres süteményeket, ez a
Tovább olvasom »
Stefánia, tokány, oldalas, karaj – 12 házias recept sertésből
A magyar konyha egyik legfontosabb alappillére a jóféle sertéshús, amit ann
Tovább olvasom »
Szaftos csirkemell receptek, amik új szintre emelik a hétvégi ebédet
Unod már a natúr csirkemellet? Itt az ideje, hogy újragondold! Ezek a bundá
Tovább olvasom »