Töltött tök recept

Elkészítés:
A kis tököket meghámozzuk, és vagy kettévágjuk, vagy a két végüket vágjuk le, úgy kaparjuk ki a belsejüket. Sós-ecetes vízben félpuhára főzzük, és alaposan lecsepegtetjük. Az összevagdalt húst elkeverjük a 1 főtt rizzsel, a tojással, megtöltjük vele az üregeket. A tököket eredeti formájukra összeállítjuk, tűzálló tálra fektetjük, és kapormártással vagy a tejfölös keverékkel öntjük le. A sütőben átsütjük.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 klasszikus nagymama féle süti vendégváráshoz
A nagymama sütijeinek nincs párja, hiszen mindig tele vannak szeretettel és
Tovább olvasom »
Gyümölcsös sütés nélküli torták: 10 kipróbált recept
1. Erdeigyümölcs torta recept Hozzávalók: Hozzávalók egy 30 cm-es tortaform
Tovább olvasom »
8 kipróbált képviselőfánk recept, amikkel nem érhet csalódás
A képviselő fánk az egyik legkedveltebb magyar desszert, amit sokan gyermek
Tovább olvasom »
A nagy konyhai robotgép teszt: nem mindig a legdrágább a legjobb
A Teszt Plussz Magazin nemcsak a magyar-, hanem a globális piacot is vizsgá
Tovább olvasom »
10 uborkasaláta, amit érdemes kipróbálni
Az uborkasaláta igazi klasszikus, amit szinte mindenki szeret. Jólesik a me
Tovább olvasom »
Így lesz tökéletes a kovászos uborkád
A nyár egyik legnagyobb kedvence a ropogós kovászos uborka. Frissítő, savan
Tovább olvasom »