Töltött tök recept

Elkészítés:
A kis tököket meghámozzuk, és vagy kettévágjuk, vagy a két végüket vágjuk le, úgy kaparjuk ki a belsejüket. Sós-ecetes vízben félpuhára főzzük, és alaposan lecsepegtetjük. Az összevagdalt húst elkeverjük a 1 főtt rizzsel, a tojással, megtöltjük vele az üregeket. A tököket eredeti formájukra összeállítjuk, tűzálló tálra fektetjük, és kapormártással vagy a tejfölös keverékkel öntjük le. A sütőben átsütjük.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

12 mennyei tejberizses és rizspudingos desszert – klasszikustól a különlegesig
A tejberizs az a desszert, amit gyerekkorunk óta szeretünk – most viszont ú
Tovább olvasom »
12 szaftos sertésétel, amit a család minden tagja imádni fog
Ha valami igazán tartalmas, szaftos és magyaros fogásra vágysz, akkor ezek
Tovább olvasom »
Pohárkrémek és réteges desszertek – egyszerűen elképesztő ízek
Ha gyors, látványos és ellenállhatatlan desszertre vágysz, ne keresgélj tov
Tovább olvasom »
Tésztareceptek húsimádóknak és zöldségrajongóknak – válogass kedvedre!
Létezik olyan, aki ne szeretné a tésztát? Krémes, szaftos, sajtos, zöldsége
Tovább olvasom »
Imádjuk a cukkinit! Íme 10 ellenállhatatlan recept
Ha van egy jó cukkinid, már csak a recept kell hozzá! Ezek a változatos, fi
Tovább olvasom »
Mit tegyünk a házi pizzára? Itt van 15 isteni ötlet!
Van az a péntek este, amikor már napok óta tervezgetjük, hogy végre újra pi
Tovább olvasom »