Töltött tök recept
Elkészítés:
A kis tököket meghámozzuk, és vagy kettévágjuk, vagy a két végüket vágjuk le, úgy kaparjuk ki a belsejüket. Sós-ecetes vízben félpuhára főzzük, és alaposan lecsepegtetjük. Az összevagdalt húst elkeverjük a 1 főtt rizzsel, a tojással, megtöltjük vele az üregeket. A tököket eredeti formájukra összeállítjuk, tűzálló tálra fektetjük, és kapormártással vagy a tejfölös keverékkel öntjük le. A sütőben átsütjük.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Házi aprósütik dióval, mákkal, lekvárral – örök kedvencek
Ha van sütemény, amit nem lehet megunni, az a klasszikus aprósüti! Legyen s
Tovább olvasom »
Igazi magyaros gulyásreceptek – válogass a legjobbak közül
A magyar konyha egyik legnépszerűbb és legszerethetőbb fogása a gulyás – ta
Tovább olvasom »
12 karamellcsoda, amit egyszerűen muszáj megkóstolni!
Ha édességre vágysz, ami egyszerre luxus és otthonos, akkor a karamellás sü
Tovább olvasom »
Édes-sós csigák, melyek feldobják a napod
Akár édesen, akár sósan készülnek, mindenki megtalálja a kedvencét. A nagyi
Tovább olvasom »
12 recept, ahol az ananász mindenféle fogásban megállja a helyét
Tudtad, hogy az ananász messze nem csak desszertekhez illik? Ez a csodálato
Tovább olvasom »
10 márványos csoda receptje egy helyen
A márványos sütik mindig különlegesek egy kicsit: egyszerre csokisak és van
Tovább olvasom »

