Töltött paradicsom hidegen recept

Hozzávalók:
- 8 közepes nagyságú, kemény paradicsom
- 1 marék zöldbab
- 15 dkg gomba
- 2 húsos zöldpaprika
- 3 kemény
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 1 fej vöröshagyma
- só
- ecet
- mustár
- olaj
Elkészítés:
A körömnyi darabokra vágott zöldbabot sós vízben megfőzzük, és lecsurgatjuk. Összekeverjük a cikkekre vágott, ecetes vízben öt percig főzött gombával, a kicsumázott és kockákra vágott zöldpaprikával, a karikákra vágott hagymával, a kockákra vágott kemény tojással, és teszünk bele egy kevés ecetet, mustárt, bőven olajat. A paradicsomok tetejét levágjuk, belsejüket éles kanállal kikaparjuk, és a tölteléket beletöltjük. Szép, ha salátalevelekre ültetve tálaljuk.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 különleges és csodás torta telis-tele csokival!
Ez a válogatás a csokirajongók álma: krémes, mousse-os, gyümölcsös, sőt még
Tovább olvasom »
Batyuk sokasága: töltött falatkák minden alkalomra
Ebben a válogatásban találsz édességeket túróval, epres-túrós változatokat,
Tovább olvasom »
Kolbász minden mennyiségben: leves, főétel, sós sütemény, kelt tészta
Ha szereted a karakteres, húsos ízeket, a kolbász az egyik legjobb barátod
Tovább olvasom »
Könnyed habcsók alapú krémes, gyümölcsös desszert. Igen, ez a Pavlova!
A Pavlova a desszertek királynője: egyszerre habos, roppanós és ellenállhat
Tovább olvasom »
Galuska a főszerepben: gyűjts inspirációt és válaszd ki a kedvenced!
A galuska nem csak kísérő, hanem önálló sztár is lehet: legyen szó kolbássz
Tovább olvasom »
Válogatás fehér csoki rajongóknak: 12 mennyei sütemény egy helyen
Készülj fel, hogy belépsz a fehér csoki világába! Vannak itt krémes desszer
Tovább olvasom »