Töltött paradicsom hidegen recept

Hozzávalók:
- 8 közepes nagyságú, kemény paradicsom
- 1 marék zöldbab
- 15 dkg gomba
- 2 húsos zöldpaprika
- 3 kemény
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 1 fej vöröshagyma
- só
- ecet
- mustár
- olaj
Elkészítés:
A körömnyi darabokra vágott zöldbabot sós vízben megfőzzük, és lecsurgatjuk. Összekeverjük a cikkekre vágott, ecetes vízben öt percig főzött gombával, a kicsumázott és kockákra vágott zöldpaprikával, a karikákra vágott hagymával, a kockákra vágott kemény tojással, és teszünk bele egy kevés ecetet, mustárt, bőven olajat. A paradicsomok tetejét levágjuk, belsejüket éles kanállal kikaparjuk, és a tölteléket beletöltjük. Szép, ha salátalevelekre ültetve tálaljuk.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 klasszikus nagymama féle süti vendégváráshoz
A nagymama sütijeinek nincs párja, hiszen mindig tele vannak szeretettel és
Tovább olvasom »
Gyümölcsös sütés nélküli torták: 10 kipróbált recept
1. Erdeigyümölcs torta recept Hozzávalók: Hozzávalók egy 30 cm-es tortaform
Tovább olvasom »
8 kipróbált képviselőfánk recept, amikkel nem érhet csalódás
A képviselő fánk az egyik legkedveltebb magyar desszert, amit sokan gyermek
Tovább olvasom »
A nagy konyhai robotgép teszt: nem mindig a legdrágább a legjobb
A Teszt Plussz Magazin nemcsak a magyar-, hanem a globális piacot is vizsgá
Tovább olvasom »
10 uborkasaláta, amit érdemes kipróbálni
Az uborkasaláta igazi klasszikus, amit szinte mindenki szeret. Jólesik a me
Tovább olvasom »
Így lesz tökéletes a kovászos uborkád
A nyár egyik legnagyobb kedvence a ropogós kovászos uborka. Frissítő, savan
Tovább olvasom »