Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Töltött paradicsom recept

Nincs kép
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Megfizethető



  • Hozzávalók:

    • 12 közepes, egyforma paradicsom
    • 30 dkg sonka
    • 2 dl tejföl
    • kemény  FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
    • 5 dkg vaj
    • egy kevés zsemlemorzsa
    • 1 csokor metélőhagyma (snidling)

    Elkészítés:
    A paradicsomok tetejét levágjuk, belsejüket kikaparjuk, és az üregeket a darált sonka, kemény tojás, összevagdalt metélőhagyma, só meg egy kevés tejföl keverékével megtöltjük. A paradicsomokat a levágott kis lappal befedjük, tűzálló tálra egymás mellé ültetjük, a maradék tejföllel leöntjük, a zsemlemorzsával meghintjük, és mindegyik paradicsomra egy kis darab vajat teszünk. A sütőben először kisebb lángon sütjük, majd egy kissé megpirítjuk a tetejét.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá