Töltött padlizsán recept

Hozzávalók:
- 2 szép padlizsán
- 4
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 20 dkg darált, főtt, füstölt hús
- 1 kiskanál reszelt vöröshagyma
- 1 evőkanál paradicsompüré
- 10 dkg sajt
- só
- citromlé
Elkészítés:
A padlizsánokat hosszában kettévágjuk, a vágatot citromlével megkenjük, és a padlizsánt újra összeillesztjük. A sütőben sütőlemezen 20 percig sütjük, majd kivesszük, és a fél padlizsánok belsejét műanyag kanállal kikaparjuk. Ezt a padlizsánhúst kockákra vágjuk, a nyers tojásokkal, a hagymával, a sonkával, a paradicsompürével összedolgozzuk, sóval, borssal fűszerezzük, és híg rántottát sütünk belőle. A kivájt padlizsánokba visszatöltjük, mindegyikre egy vékony szelet sajtot fektetünk, és a sütőbe visszatéve addig sütjük, amíg a sajt a tetejére rá nem olvadt.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 különleges és csodás torta telis-tele csokival!
Ez a válogatás a csokirajongók álma: krémes, mousse-os, gyümölcsös, sőt még
Tovább olvasom »
Batyuk sokasága: töltött falatkák minden alkalomra
Ebben a válogatásban találsz édességeket túróval, epres-túrós változatokat,
Tovább olvasom »
Kolbász minden mennyiségben: leves, főétel, sós sütemény, kelttészta
Ha szereted a karakteres, húsos ízeket, a kolbász az egyik legjobb barátod
Tovább olvasom »
Könnyed habcsók alapú krémes, gyümölcsös desszert. Igen, ez a Pavlova!
A Pavlova a desszertek királynője: egyszerre habos, roppanós és ellenállhat
Tovább olvasom »
Galuska a főszerepben: gyűjts inspirációt és válaszd ki a kedvenced!
A galuska nem csak kísérő, hanem önálló sztár is lehet: legyen szó kolbássz
Tovább olvasom »
Válogatás fehér csoki rajongóknak: 12 mennyei sütemény egy helyen
Készülj fel, hogy belépsz a fehér csoki világába! Vannak itt krémes desszer
Tovább olvasom »