Töltött cukkini rolád recept
Ők is elkészítették
                            Hozzávalók:
- 1 közepes nagyságú cukkini
 - 1 szelet kenyér(vízben áztatva)
 - 2 db 
 FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS - só
 - bors
 - 1 kicsi vöröshagyma
 - 10 dkg erdei gomba
 - 30 dkg csirkemell csíkokra vagy kockára vágva
 - 1-2 szelet cukkini kockára vágva
 - 1 db sárga paprika
 - 1 db paradicsom
 - 1 ek olaj
 
Elkészítése:
A cukkini két végét levágtam,azt félre tettem a töltelékbe. A cukkinit egészben sós vízben megfőztem, de nem túl puhára. A megfőtt cukkini belsejét kikapartam. Olajon egy kis hagymát apróra vágva megfonnyasztom. Rátettem a szeletelt gombát, csirkemellet, sóztam, őrölt borssal megszórtam. fedő alatt sütöttem,közben a karikákra vágott paprikát és a felszeletelt paradicsomot is hozzá tettem. Készre sütöttem. Majd összekevertem a kifacsart kenyérrel,a tojásokkal és a cukkinit megtöltöttem. Maradt egy kis töltelék. Abból 3 gombócot formáztam, zsemlemorzsában meghempergettem és azt is megsütöttem a töltött cukkinivel. Egy tepsit olajjal kikentem és a cukkinit bele tettem, majd 200 fokos sütőben 20 perc alatt megsütöttem.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
				
				Tiéd a mérték – Bor, barátság, egyensúly (x)
A bor nem csak ital – kultúra, hangulat, élmény, közösség. A „Tiéd a mérték
Tovább olvasom »
				
				Házi aprósütik dióval, mákkal, lekvárral – örök kedvencek
Ha van sütemény, amit nem lehet megunni, az a klasszikus aprósüti! Legyen s
Tovább olvasom »
				
				Igazi magyaros gulyásreceptek – válogass a legjobbak közül
A magyar konyha egyik legnépszerűbb és legszerethetőbb fogása a gulyás – ta
Tovább olvasom »
				
				12 karamellcsoda, amit egyszerűen muszáj megkóstolni!
Ha édességre vágysz, ami egyszerre luxus és otthonos, akkor a karamellás sü
Tovább olvasom »
				
				Édes-sós csigák, melyek feldobják a napod
Akár édesen, akár sósan készülnek, mindenki megtalálja a kedvencét. A nagyi
Tovább olvasom »
				
				12 recept, ahol az ananász mindenféle fogásban megállja a helyét
Tudtad, hogy az ananász messze nem csak desszertekhez illik? Ez a csodálato
Tovább olvasom »
											
											
