Töltött cukkini rolád recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 1 közepes nagyságú cukkini
- 1 szelet kenyér(vízben áztatva)
- 2 db
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- só
- bors
- 1 kicsi vöröshagyma
- 10 dkg erdei gomba
- 30 dkg csirkemell csíkokra vagy kockára vágva
- 1-2 szelet cukkini kockára vágva
- 1 db sárga paprika
- 1 db paradicsom
- 1 ek olaj
Elkészítése:
A cukkini két végét levágtam,azt félre tettem a töltelékbe. A cukkinit egészben sós vízben megfőztem, de nem túl puhára. A megfőtt cukkini belsejét kikapartam. Olajon egy kis hagymát apróra vágva megfonnyasztom. Rátettem a szeletelt gombát, csirkemellet, sóztam, őrölt borssal megszórtam. fedő alatt sütöttem,közben a karikákra vágott paprikát és a felszeletelt paradicsomot is hozzá tettem. Készre sütöttem. Majd összekevertem a kifacsart kenyérrel,a tojásokkal és a cukkinit megtöltöttem. Maradt egy kis töltelék. Abból 3 gombócot formáztam, zsemlemorzsában meghempergettem és azt is megsütöttem a töltött cukkinivel. Egy tepsit olajjal kikentem és a cukkinit bele tettem, majd 200 fokos sütőben 20 perc alatt megsütöttem.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

12 mennyei tejberizses és rizspudingos desszert – klasszikustól a különlegesig
A tejberizs az a desszert, amit gyerekkorunk óta szeretünk – most viszont ú
Tovább olvasom »
12 szaftos sertésétel, amit a család minden tagja imádni fog
Ha valami igazán tartalmas, szaftos és magyaros fogásra vágysz, akkor ezek
Tovább olvasom »
Pohárkrémek és réteges desszertek – egyszerűen elképesztő ízek
Ha gyors, látványos és ellenállhatatlan desszertre vágysz, ne keresgélj tov
Tovább olvasom »
Tésztareceptek húsimádóknak és zöldségrajongóknak – válogass kedvedre!
Létezik olyan, aki ne szeretné a tésztát? Krémes, szaftos, sajtos, zöldsége
Tovább olvasom »
Imádjuk a cukkinit! Íme 10 ellenállhatatlan recept
Ha van egy jó cukkinid, már csak a recept kell hozzá! Ezek a változatos, fi
Tovább olvasom »
Mit tegyünk a házi pizzára? Itt van 15 isteni ötlet!
Van az a péntek este, amikor már napok óta tervezgetjük, hogy végre újra pi
Tovább olvasom »