Töltött cukkini recept
 
                            Hozzávalók:
- 1 kiló (4 darab) cukkini
- 30 dkg maradék sült vagy pörkölt hús
- 3 evőkanál zabpehely
- 1  FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 15 dkg húsos füstölt szalonna
Elkészítés:
A cukkiniket megmossuk, megtörölgetjük, majd hosszában félbevágjuk, magjukat kiszedjük. A sült vagy pörkölt húst megdaráljuk, 1 evőkanál tejföllel, a zabpehellyel meg a tojással összekeverjük, és egy fél óráig állni hagyjuk. A cukkinik üregét púposán ezzel a húsmasszával töltjük, és ráborítjuk a tetejüket. Nagyon vékony szalonnaszeleteket göngyölünk mindegyikre, és a pecsenyéiével kikent tűzálló tálba egymás mellé fektetjük. A forró sütőben addig sütjük, amíg a cukkini meg nem puhult, a szalonna ropogós piros nem lett.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
 
				
				Házi aprósütik dióval, mákkal, lekvárral – örök kedvencek
Ha van sütemény, amit nem lehet megunni, az a klasszikus aprósüti! Legyen s
Tovább olvasom » 
				
				Igazi magyaros gulyásreceptek – válogass a legjobbak közül
A magyar konyha egyik legnépszerűbb és legszerethetőbb fogása a gulyás – ta
Tovább olvasom » 
				
				12 karamellcsoda, amit egyszerűen muszáj megkóstolni!
Ha édességre vágysz, ami egyszerre luxus és otthonos, akkor a karamellás sü
Tovább olvasom » 
				
				Édes-sós csigák, melyek feldobják a napod
Akár édesen, akár sósan készülnek, mindenki megtalálja a kedvencét. A nagyi
Tovább olvasom » 
				
				12 recept, ahol az ananász mindenféle fogásban megállja a helyét
Tudtad, hogy az ananász messze nem csak desszertekhez illik? Ez a csodálato
Tovább olvasom » 
				
				10 márványos csoda receptje egy helyen
A márványos sütik mindig különlegesek egy kicsit: egyszerre csokisak és van
Tovább olvasom »

