Tojással töltött gomba recept
Hozzávalók:
- 50 dkg gomba
- 4
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS - 5 dkg vaj
- szárazon pirított kenyér szeletkék
- só
- őrölt bors
Elkészítés:
A megtisztított gombák kalapját a vajban megpároljuk, majd a zsiradékból kivéve félretesszük. Ugyanebben a vajban addig pároljuk a sóval, őrölt borssal ízesített, apróra vágott gombaszárat, amíg saját levét el nem főtte, majd amikor zsírjára sült, hozzáadjuk a maradék vajat, és beleöntjük a villával elhabart, nyers tojásokat, nagyon száraz rántottát sütünk belőle. Kis fehér kenyérszeletek héját levágjuk, a kenyereket szárazon megpirítjuk, mindegyikre fektetünk egy fölfelé fordított párolt gombafejet, közepükre halmozzuk a gombás rántottát, és salátával körítjük.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Karácsonyi diós válogatás – sütik, amiket mindenki szeret
A karácsonyi süteménykínálat egyik örök klasszikusa a dió. Évtizedek óta ot
Tovább olvasom »
12 kókuszos süti, ami tökéletes a karácsonyi asztalra
A kókuszos sütemények különleges, mégis jól ismert ízvilágot hoznak a karác
Tovább olvasom »
Karácsonyi köretötletek: 16 biztos választás az ünnepi asztalra
A karácsonyi főételek mellett a köreteknek is fontos szerep jut az ünnepi a
Tovább olvasom »
12 karácsonyi aprósüti, ami meghitté varázsolja az ünnepet
A karácsonyi hangulatot nemcsak a díszek és a fények, hanem az édes illatok
Tovább olvasom »
Konyhai üveg hátfalak: a praktikus megoldás, ha sokat főzöl (x)
A konyhai üveg hátfalak egyre népszerűbbek azok körében, akik sokat főznek,
Tovább olvasom »
Mit sütnek ma legszívesebben a magyarok karácsonykor? – Több mint 1000 komment alapján
Minden évben felmerül a kérdés: mi kerüljön az ünnepi asztalra? Hiába a ren
Tovább olvasom »

