Tojással töltött gomba recept

Hozzávalók:
- 50 dkg gomba
- 4
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 5 dkg vaj
- szárazon pirított kenyér szeletkék
- só
- őrölt bors
Elkészítés:
A megtisztított gombák kalapját a vajban megpároljuk, majd a zsiradékból kivéve félretesszük. Ugyanebben a vajban addig pároljuk a sóval, őrölt borssal ízesített, apróra vágott gombaszárat, amíg saját levét el nem főtte, majd amikor zsírjára sült, hozzáadjuk a maradék vajat, és beleöntjük a villával elhabart, nyers tojásokat, nagyon száraz rántottát sütünk belőle. Kis fehér kenyérszeletek héját levágjuk, a kenyereket szárazon megpirítjuk, mindegyikre fektetünk egy fölfelé fordított párolt gombafejet, közepükre halmozzuk a gombás rántottát, és salátával körítjük.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Mit főzzek ma? – 2025.07.24. csütörtök
A mai napra egy tartalmas, mégis könnyed menüsort állítottunk össze, ami a
Tovább olvasom »
Mit főzzek ma? – 2025.07.23. Szerda
A mai menü egyszerre frissítő, laktató és villámgyorsan elkészíthető! Ideál
Tovább olvasom »
Mit főzzek ma? – 2025.07.22. kedd
Ma egy igazán ínycsiklandó és harmonikus menüsorral készültünk neked, ahol
Tovább olvasom »
Hűsítő nyári csodák: 12 isteni házi fagyi receptje!
Hűsítő élvezetek házilag! Akár krémes, akár gyümölcsös fagyit keresel, ebbe
Tovább olvasom »
Fűszeres, színes, laktató: próbáld ki Mexikó ízeit! (x)
A mexikói konyha világszerte óriási népszerűségnek örvend, nem véletlenül.
Tovább olvasom »
9 ínycsiklandó ebéd ötlet, amikkel spórolhatsz egy kicsit!
Van amikor kevés pénzből kell okosan gazdálkodni. Ezekkel a finom és laktat
Tovább olvasom »