Tojással töltött gomba recept
                            Hozzávalók:
- 50 dkg gomba
 - 4 
 FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS - 5 dkg vaj
 - szárazon pirított kenyér szeletkék
 - só
 - őrölt bors
 
Elkészítés:
A megtisztított gombák kalapját a vajban megpároljuk, majd a zsiradékból kivéve félretesszük. Ugyanebben a vajban addig pároljuk a sóval, őrölt borssal ízesített, apróra vágott gombaszárat, amíg saját levét el nem főtte, majd amikor zsírjára sült, hozzáadjuk a maradék vajat, és beleöntjük a villával elhabart, nyers tojásokat, nagyon száraz rántottát sütünk belőle. Kis fehér kenyérszeletek héját levágjuk, a kenyereket szárazon megpirítjuk, mindegyikre fektetünk egy fölfelé fordított párolt gombafejet, közepükre halmozzuk a gombás rántottát, és salátával körítjük.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
				
				Tiéd a mérték – Bor, barátság, egyensúly (x)
A bor nem csak ital – kultúra, hangulat, élmény, közösség. A „Tiéd a mérték
Tovább olvasom »
				
				Házi aprósütik dióval, mákkal, lekvárral – örök kedvencek
Ha van sütemény, amit nem lehet megunni, az a klasszikus aprósüti! Legyen s
Tovább olvasom »
				
				Igazi magyaros gulyásreceptek – válogass a legjobbak közül
A magyar konyha egyik legnépszerűbb és legszerethetőbb fogása a gulyás – ta
Tovább olvasom »
				
				12 karamellcsoda, amit egyszerűen muszáj megkóstolni!
Ha édességre vágysz, ami egyszerre luxus és otthonos, akkor a karamellás sü
Tovább olvasom »
				
				Édes-sós csigák, melyek feldobják a napod
Akár édesen, akár sósan készülnek, mindenki megtalálja a kedvencét. A nagyi
Tovább olvasom »
				
				12 recept, ahol az ananász mindenféle fogásban megállja a helyét
Tudtad, hogy az ananász messze nem csak desszertekhez illik? Ez a csodálato
Tovább olvasom »

