Gombával töltött puffancs recept

Hozzávalók:
- 4 puffancs
- 40 dkg gomba
- 2 evőkanál olaj
- 1 fej reszelt vöröshagyma
- 1 dl tejföl
- 1 evőkanál liszt
- 4
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 1 evőkanál pirospaprika
Elkészítés:
A megtisztított, felszeletelt gombából a hagymával és a paprikával, a szokásos módon, gombapörköltet készítünk, majd ha saját levét már elfőtte, a tejföllel elkevert liszttel besűrítjük. A puffancsok tetejét levágjuk, belsejüket kikaparjuk, a gombapaprikást beletöltjük, és mindegyikre egy nyers tojást ütünk, vigyázva, hogy a sárgája épen maradjon, mintha tükörtojást készítenénk. A sütőben csak annyi ideig sütjük, amíg a tojásfehérje meg nem alvadt, a sárgájának lágynak kell maradnia.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

8 észveszejtő gyümölcsös süti, sütés nélkül!
Ha beköszönt a nyár, vagy egyszerűen csak nincs kedvünk bekapcsolni a sütőt
Tovább olvasom »
7 étel, amit valójában nem is úgy kellene tárolni, ahogy gondolod
Van az úgy, hogy azt hisszük, jól csináljuk – aztán kiderül, hogy mégsem. K
Tovább olvasom »
10 ikonikus magyar étel, amit a külföldiek furcsának tartanak
A magyar konyha gazdag, ízgazdag, és erősen fűszeres – mi ezt szeretj
Tovább olvasom »
9 étel, amit nem is tudtál, hogy véletlenül találták fel
Sok ikonikus étel és ital mögött nem gondosan megtervezett recept áll, hane
Tovább olvasom »
10 érdekesség a fűszerekről, amit még a nagymamád sem biztos, hogy tud
A magyar konyha elképzelhetetlen fűszerek nélkül – gondoljunk csak a pirosp
Tovább olvasom »
10 dolog, amit nem tudtál a fokhagymáról
A fokhagyma sokunk konyhájának alapköve: ad egy csipet karaktert minden éte
Tovább olvasom »