Egyszerű töltött csirkecomb recept

Hozzávalók:
- 6 csirkecomb
- 4
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 3 zsemle
- 20 dkg húsos füstölt szalonna
- 2 vöröshagyma
- só
- őrölt bors
- ételízesítő
- szárnyas fűszerkeverék
- 2 ek liba- vagy kacsazsír
- 1 csokor petrezselyemzöld
Elkészítése:
A hagymát, a szalonnát és a petrezselymet apróra vágjuk. A tojásokból hármat megfőzünk, lehűtjük, megpucoljuk, felkockázzuk. A zsemléket beáztatjuk, kinyomkodjuk. A csirkecombokat megtisztítjuk, sózzuk.
A szalonnát kipirítjuk, megdinszteljük rajta a hagymát. Levesszük a tűzről, majd hozzákeverjük a kinyomkodott zsemléket, a kockára vágott főtt tojást, a petrezselyemzöldet és 1 nyers tojást. A combokon fellazítjuk a bőrt, és betöltjük alá a tölteléket.
Tepsibe tesszük, szárnyas fűszerkeverékkel megszórjuk. 2 kanál zsiradékot és kb. 2 dl vizet teszünk alá. Sütőben – sűrűn locsolgatva – szép pirosra sütjük.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 klasszikus nagymama féle süti vendégváráshoz
A nagymama sütijeinek nincs párja, hiszen mindig tele vannak szeretettel és
Tovább olvasom »
Gyümölcsös sütés nélküli torták: 10 kipróbált recept
1. Erdeigyümölcs torta recept Hozzávalók: Hozzávalók egy 30 cm-es tortaform
Tovább olvasom »
8 kipróbált képviselőfánk recept, amikkel nem érhet csalódás
A képviselő fánk az egyik legkedveltebb magyar desszert, amit sokan gyermek
Tovább olvasom »
A nagy konyhai robotgép teszt: nem mindig a legdrágább a legjobb
A Teszt Plussz Magazin nemcsak a magyar-, hanem a globális piacot is vizsgá
Tovább olvasom »
10 uborkasaláta, amit érdemes kipróbálni
Az uborkasaláta igazi klasszikus, amit szinte mindenki szeret. Jólesik a me
Tovább olvasom »
Így lesz tökéletes a kovászos uborkád
A nyár egyik legnagyobb kedvence a ropogós kovászos uborka. Frissítő, savan
Tovább olvasom »