Hozzávalók:
Elkészítése:
A hagymát, a szalonnát és a petrezselymet apróra vágjuk. A tojásokból hármat megfőzünk, lehűtjük, megpucoljuk, felkockázzuk. A zsemléket beáztatjuk, kinyomkodjuk. A csirkecombokat megtisztítjuk, sózzuk.
A szalonnát kipirítjuk, megdinszteljük rajta a hagymát. Levesszük a tűzről, majd hozzákeverjük a kinyomkodott zsemléket, a kockára vágott főtt tojást, a petrezselyemzöldet és 1 nyers tojást. A combokon fellazítjuk a bőrt, és betöltjük alá a tölteléket.
Tepsibe tesszük, szárnyas fűszerkeverékkel megszórjuk. 2 kanál zsiradékot és kb. 2 dl vizet teszünk alá. Sütőben – sűrűn locsolgatva – szép pirosra sütjük.