Töltött dagadó recept
Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Hozzávalók:
- 1 kg dagadó
- 2-3 zsemle vagy kenyér
- 1 egész FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 1 kanál zsír
- petrezselyem összeaprítva
- só
- bors
Elkészítése:
A húst felszúrjuk, megmossuk kívül-belül, majd sózzuk. A zsemléket vízbe áztatjuk, majd kinyomkodjuk belőle a vizet és hozzáadjuk a tojást, egy kevés sót, a borsot, a zsírt és az apróra vagdalt petrezselymet. Ezzel a töltelékkel töltjük meg a dagadót. A végét hústűvel lezárjuk és cserépedényben szép pirosra sütjük. Hidegen szeleteljük.
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.