Töltött bundás krumpli recept

Hozzávalók:
- 50 dkg krumpli
- 1 doboz családi májkrém
- 4 db
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 3 ek liszt
- 4 ek zsemlemorzsa
- olaj a kisütéshez
- só
- kevés ételízesítő
Elkészítése:
A krumplit meghámozzuk, majd hosszában mindegyiket félbe vágjuk, enyhén sós vízben puhára főzzük. Vigyázat ne főzzük túlságosan puhára. Ha megfőtt a levét leszűrjük, ha kicsit meghűlt mindegyik krumpli belsejét kiskanállal kikaparjuk majd ízlés szerint sózzuk, fűszerezzük. A krumplikat megtöltjük májkrémmel, majd lisztbe, tojásba, zsemlemorzsába forgatjuk majd olajban pirosra sütjük. Önálló ételként vagy köretként is adhatjuk. Tartár mártással vagy sajt mártással is nagyon finom.
Tipp:
A kikapart krumpliból krokettet készíthetünk.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

A mézen túl: a méhpempő valódi szuperélelmiszer, amit még kevesen ismernek (x)
Kevesen tudják, hogy a méhkaptár igazi értéke nemcsak a mézben rejlik, hane
Tovább olvasom »
Mit főzzek ma? 2025.09.03. szerda
Neked is komoly dilemma, hogy mi legyen az ebéd? A Receptneked.hu minden hé
Tovább olvasom »
10 krémes és ízes sütemény, amit most azonnal ki kell próbálnod
Ebben a válogatásban elhoztunk neked 10 csábító süteményt, amelyek a klassz
Tovább olvasom »
Mit főzzek ma? 2025.09.02. kedd
Neked is komoly dilemma, hogy mi legyen az ebéd? A Receptneked.hu minden hé
Tovább olvasom »
Gyors vacsorák a suli után – 8 recept alig 1 óra alatt
Ha suli után gyors vacsorára vágyunk, ezek a receptek a legjobb választások
Tovább olvasom »
Mit főzzek ma? – 2025.09.01 Hétfő
Szeptember 1-je mindig különleges nap: kezdődik az iskola, újra beindul a h
Tovább olvasom »