Töltött bundás krumpli recept

Hozzávalók:
- 50 dkg krumpli
- 1 doboz családi májkrém
- 4 db
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 3 ek liszt
- 4 ek zsemlemorzsa
- olaj a kisütéshez
- só
- kevés ételízesítő
Elkészítése:
A krumplit meghámozzuk, majd hosszában mindegyiket félbe vágjuk, enyhén sós vízben puhára főzzük. Vigyázat ne főzzük túlságosan puhára. Ha megfőtt a levét leszűrjük, ha kicsit meghűlt mindegyik krumpli belsejét kiskanállal kikaparjuk majd ízlés szerint sózzuk, fűszerezzük. A krumplikat megtöltjük májkrémmel, majd lisztbe, tojásba, zsemlemorzsába forgatjuk majd olajban pirosra sütjük. Önálló ételként vagy köretként is adhatjuk. Tartár mártással vagy sajt mártással is nagyon finom.
Tipp:
A kikapart krumpliból krokettet készíthetünk.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Tökéletes házi sütemények: brownie, túrós, krémes és karamellás szeletek
Ha szereted a krémes, réteges, lágy és mégis karakteres süteményeket, ez a
Tovább olvasom »
Stefánia, tokány, oldalas, karaj – 12 házias recept sertésből
A magyar konyha egyik legfontosabb alappillére a jóféle sertéshús, amit ann
Tovább olvasom »
Szaftos csirkemell receptek, amik új szintre emelik a hétvégi ebédet
Unod már a natúr csirkemellet? Itt az ideje, hogy újragondold! Ezek a bundá
Tovább olvasom »
Gyümölcsös és krémes sütemények sütés nélkül – eper, barack, erdei gyümölcs a főszerepben
Nem kell bekapcsolni a sütőt, mégis bámulatos desszertet varázsolhatsz az a
Tovább olvasom »
12 isteni sertésszelet recept, amit a család imádni fog
Ha egy igazán tartalmas, ízes és laktató ételre vágysz, a sertésszelet mind
Tovább olvasom »
12 tokány recept, amiből az egész család repetázni fog
Ha egy igazán laktató, szaftos és karakteres magyaros ételre vágysz, akkor
Tovább olvasom »