Tojásos tészta párizsival recept
Ők is elkészítették
Hozzávalók:
- 50 dkg fodros nagy kocka
- 40 dkg párizsi
- 5 db
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS - só,bors
- 10 dkg reszelt sajt
- 1 fej vöröshagyma
- 2 tk őrölt pirospaprika
Elkészítése:
A tésztát sós vízben kifőzzük és leszűrjük.
A vöröshagymát megpucoljuk, felkockázzuk és kevés olajon megfonnyasztjuk. Pirospaprikával meghintjük és rátesszük a kockára vágott párizsit. Sózzuk,borsozzuk és kb 20 percig főzzük, majd hozzáadjuk a leszűrt tésztát és 2-3 perc alatt átpirítjuk.
A tojásokat felverjük, sóval, borssal ízesítjük, majd ráöntjük a tésztára, elkeverjük és addig sütjük, amíg a tojás elkészül.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Házi aprósütik dióval, mákkal, lekvárral – örök kedvencek
Ha van sütemény, amit nem lehet megunni, az a klasszikus aprósüti! Legyen s
Tovább olvasom »
Igazi magyaros gulyásreceptek – válogass a legjobbak közül
A magyar konyha egyik legnépszerűbb és legszerethetőbb fogása a gulyás – ta
Tovább olvasom »
12 karamellcsoda, amit egyszerűen muszáj megkóstolni!
Ha édességre vágysz, ami egyszerre luxus és otthonos, akkor a karamellás sü
Tovább olvasom »
Édes-sós csigák, melyek feldobják a napod
Akár édesen, akár sósan készülnek, mindenki megtalálja a kedvencét. A nagyi
Tovább olvasom »
12 recept, ahol az ananász mindenféle fogásban megállja a helyét
Tudtad, hogy az ananász messze nem csak desszertekhez illik? Ez a csodálato
Tovább olvasom »
10 márványos csoda receptje egy helyen
A márványos sütik mindig különlegesek egy kicsit: egyszerre csokisak és van
Tovább olvasom »

