Tejszínes kukoricás sertéscomb recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 1 kg sertés comb
- 1 kis dobozos kukorica konzerv
- 2 dl főzőtejszín
- 1 szalámis lágy sajt
- 5 gerezd foghagyma
- 1 fej vörös hagyma
- só,bors,piros paprika,vegeta,olaj
- 1 evőkanál liszt
Elkészítése:
A húst megmossuk és hosszú csíkokra vágjuk és eltesszük főni, az apróra vágott foghagymával, borssal, sóval és a vegetával.
A főzőtejszínt kikeverjük a lisztel, a sajttal és a megpucolt apróra vágott hagymával. Mikor a hús teljesen megpuhult, olajon megpirítjuk, ráöntjük a kukoricát és az elkészített tejszínt.
2 perc alatt össze főzzük és megszórjuk piros paprikával. Krumpli pürével tálaljuk.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 különleges és csodás torta telis-tele csokival!
Ez a válogatás a csokirajongók álma: krémes, mousse-os, gyümölcsös, sőt még
Tovább olvasom »
Batyuk sokasága: töltött falatkák minden alkalomra
Ebben a válogatásban találsz édességeket túróval, epres-túrós változatokat,
Tovább olvasom »
Kolbász minden mennyiségben: leves, főétel, sós sütemény, kelt tészta
Ha szereted a karakteres, húsos ízeket, a kolbász az egyik legjobb barátod
Tovább olvasom »
Könnyed habcsók alapú krémes, gyümölcsös desszert. Igen, ez a Pavlova!
A Pavlova a desszertek királynője: egyszerre habos, roppanós és ellenállhat
Tovább olvasom »
Galuska a főszerepben: gyűjts inspirációt és válaszd ki a kedvenced!
A galuska nem csak kísérő, hanem önálló sztár is lehet: legyen szó kolbássz
Tovább olvasom »
Válogatás fehér csoki rajongóknak: 12 mennyei sütemény egy helyen
Készülj fel, hogy belépsz a fehér csoki világába! Vannak itt krémes desszer
Tovább olvasom »