Tejfölös zöldbabpörkölt recept

Hozzávalók:
- 3 fej vöröshagyma
- 1 üveg lecsó
- 60 dkg zöldbab
- só
- bors
- olaj
- 1 ek őrölt pirospaprika
- 30 dkg kolbász
- 2 dl tejföl
- 2 ek liszt
Elkészítése:
A vöröshagymát megpucoljuk, felkockázzuk és kevés olajon megdinszteljük. Rátesszük a pirospaprikát, a lecsót és a zöldbabot. Sózzuk, borsozzuk, majd kevés vizet öntünk rá és fedő alatt puhára főzzük. Végül beletesszük a kolbászkarikákat és liszttel elkevert tejföllel besűrítjük.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

12 mutatós húsvéti vendégváró különlegesség
A húsvéti vendégvárás remek alkalom arra, hogy ne csak finom, de igazán mut
Tovább olvasom »
Húsvéti sós vendégváró finomságok
A húsvéti ünnepek nem csak a kalácsról és a főtt tojásról szólnak – a vendé
Tovább olvasom »
Ínycsiklandó tekercsek az ünnepi hidegtálra
Az ünnepi hidegtál egyik leglátványosabb és legkedveltebb elemei a különfél
Tovább olvasom »
A húsvéti asztal sztárjai: töltött tojások, amik nem csak finomak, hanem mutatósak is!
A húsvéti asztal nem lenne teljes a szépen tálalt, változatosan elkészített
Tovább olvasom »
8 egyszerű és nagyszerű süti, amikkel édesebbé teheted a mindennapokat
Van, amikor semmi másra nincs szükségünk, csak egy gyorsan összedobható, mé
Tovább olvasom »
Frissítő gyümölcsök és isteni krémek – 12 tökéletes desszert, amit egyszerűen muszáj kipróbálnod!
A gyümölcsök és a lágy krémek tökéletes párost alkotnak, ha frissítő és ell
Tovább olvasom »