Tejfölös gombás lecsó recept
Hozzávalók:
- 3 közepes db vöröshagyma
- 3 gerezd fokhagyma
- 20 dkg kolbász
- 8 közepes db paprika
- 5 közepes db paradicsom
- 4 db
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS - 2 dl tejföl
- 20 dkg gomba
- 5 ek napraforgó olaj
- 2 tk só
- bors ízlés szerint
Elkészítése:
A hagymát és a fokhagymát apróra vágjuk, és üvegesre pároljuk kevés olajon. Rátesszük a felszeletelt kolbászt, majd a gombát, ízlés szerint sózzuk, fűszerezzük, és fedő alatt megpároljuk.
Hozzáadjuk a felszeletelt paprikát és a paradicsomot, és puhára főzzük. Ráöntjük a felvert tojásokat, és 3-4 percig még tovább sütjük, és végül beletesszük a tejfölt.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Konyhai üveg hátfalak: a praktikus megoldás, ha sokat főzöl (x)
A konyhai üveg hátfalak egyre népszerűbbek azok körében, akik sokat főznek,
Tovább olvasom »
Mit sütnek ma legszívesebben a magyarok karácsonykor? – Több mint 1000 komment alapján
Minden évben felmerül a kérdés: mi kerüljön az ünnepi asztalra? Hiába a ren
Tovább olvasom »
10 sós süti karácsonyra, amivel nem kell sokat vacakolnod
A karácsonyi készülődésben jól jön néhány gyorsan elkészíthető, mégis finom
Tovább olvasom »
9 zserbó recept, amit érdemes elkészíteni idén karácsonykor
A zserbó sok családban a karácsonyi sütemények egyik kihagyhatatlan darabja
Tovább olvasom »
Különleges karácsonyi kekszek és linzerek – 12 ünnepi finomság amit nem látsz minden nap
Az ünnepi időszakban jólesik néhány különleges aprósütemény, amely nemcsak
Tovább olvasom »
Klasszikus és különleges krumplisaláták karácsonyra – 12 kipróbált recept
A krumplisaláta sok családban elengedhetetlen része az ünnepi menünek. A kl
Tovább olvasom »

