Tejfölös gombás lecsó recept

Hozzávalók:
- 3 közepes db vöröshagyma
- 3 gerezd fokhagyma
- 20 dkg kolbász
- 8 közepes db paprika
- 5 közepes db paradicsom
- 4 db
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 2 dl tejföl
- 20 dkg gomba
- 5 ek napraforgó olaj
- 2 tk só
- bors ízlés szerint
Elkészítése:
A hagymát és a fokhagymát apróra vágjuk, és üvegesre pároljuk kevés olajon. Rátesszük a felszeletelt kolbászt, majd a gombát, ízlés szerint sózzuk, fűszerezzük, és fedő alatt megpároljuk.
Hozzáadjuk a felszeletelt paprikát és a paradicsomot, és puhára főzzük. Ráöntjük a felvert tojásokat, és 3-4 percig még tovább sütjük, és végül beletesszük a tejfölt.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 klasszikus nagymama féle süti vendégváráshoz
A nagymama sütijeinek nincs párja, hiszen mindig tele vannak szeretettel és
Tovább olvasom »
Gyümölcsös sütés nélküli torták: 10 kipróbált recept
1. Erdeigyümölcs torta recept Hozzávalók: Hozzávalók egy 30 cm-es tortaform
Tovább olvasom »
8 kipróbált képviselőfánk recept, amikkel nem érhet csalódás
A képviselő fánk az egyik legkedveltebb magyar desszert, amit sokan gyermek
Tovább olvasom »
A nagy konyhai robotgép teszt: nem mindig a legdrágább a legjobb
A Teszt Plussz Magazin nemcsak a magyar-, hanem a globális piacot is vizsgá
Tovább olvasom »
10 uborkasaláta, amit érdemes kipróbálni
Az uborkasaláta igazi klasszikus, amit szinte mindenki szeret. Jólesik a me
Tovább olvasom »
Így lesz tökéletes a kovászos uborkád
A nyár egyik legnagyobb kedvence a ropogós kovászos uborka. Frissítő, savan
Tovább olvasom »