Tavaszi tál recept

Hozzávalók:
- 30 dkg kolbász
- 5 ek napraforgó olaj
- 2 közepes lila hagyma
- 25 dkg savanyú káposzta
- 80 dkg burgonya
- só (ízlés szerint)
- 4 főtt
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 4 retek
Elkészítése:
Felkarikázzuk a kolbászt, és egy serpenyőben megpirítjuk az olajon. Hozzáadjuk a megpucolt és cikkekre szeletelt hagymát, és megsütjük. A káposztát megmossuk, és rátesszük.
A burgonyát héjastól megfőzzük, majd megpucoljuk és felkockázzuk. Hozzáadjuk a káposztás alaphoz, ízlés szerint sózzuk, és pár percig együtt sütjük.
A főtt tojást és a retket felkockázzuk, és a tetején elszórjuk.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

12 mennyei tejberizses és rizspudingos desszert – klasszikustól a különlegesig
A tejberizs az a desszert, amit gyerekkorunk óta szeretünk – most viszont ú
Tovább olvasom »
12 szaftos sertésétel, amit a család minden tagja imádni fog
Ha valami igazán tartalmas, szaftos és magyaros fogásra vágysz, akkor ezek
Tovább olvasom »
Pohárkrémek és réteges desszertek – egyszerűen elképesztő ízek
Ha gyors, látványos és ellenállhatatlan desszertre vágysz, ne keresgélj tov
Tovább olvasom »
Tésztareceptek húsimádóknak és zöldségrajongóknak – válogass kedvedre!
Létezik olyan, aki ne szeretné a tésztát? Krémes, szaftos, sajtos, zöldsége
Tovább olvasom »
Imádjuk a cukkinit! Íme 10 ellenállhatatlan recept
Ha van egy jó cukkinid, már csak a recept kell hozzá! Ezek a változatos, fi
Tovább olvasom »
Mit tegyünk a házi pizzára? Itt van 15 isteni ötlet!
Van az a péntek este, amikor már napok óta tervezgetjük, hogy végre újra pi
Tovább olvasom »