Tavaszi tál recept
Hozzávalók:
- 30 dkg kolbász
- 5 ek napraforgó olaj
- 2 közepes lila hagyma
- 25 dkg savanyú káposzta
- 80 dkg burgonya
- só (ízlés szerint)
- 4 főtt
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS - 4 retek
Elkészítése:
Felkarikázzuk a kolbászt, és egy serpenyőben megpirítjuk az olajon. Hozzáadjuk a megpucolt és cikkekre szeletelt hagymát, és megsütjük. A káposztát megmossuk, és rátesszük.
A burgonyát héjastól megfőzzük, majd megpucoljuk és felkockázzuk. Hozzáadjuk a káposztás alaphoz, ízlés szerint sózzuk, és pár percig együtt sütjük.
A főtt tojást és a retket felkockázzuk, és a tetején elszórjuk.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Házi aprósütik dióval, mákkal, lekvárral – örök kedvencek
Ha van sütemény, amit nem lehet megunni, az a klasszikus aprósüti! Legyen s
Tovább olvasom »
Igazi magyaros gulyásreceptek – válogass a legjobbak közül
A magyar konyha egyik legnépszerűbb és legszerethetőbb fogása a gulyás – ta
Tovább olvasom »
12 karamellcsoda, amit egyszerűen muszáj megkóstolni!
Ha édességre vágysz, ami egyszerre luxus és otthonos, akkor a karamellás sü
Tovább olvasom »
Édes-sós csigák, melyek feldobják a napod
Akár édesen, akár sósan készülnek, mindenki megtalálja a kedvencét. A nagyi
Tovább olvasom »
12 recept, ahol az ananász mindenféle fogásban megállja a helyét
Tudtad, hogy az ananász messze nem csak desszertekhez illik? Ez a csodálato
Tovább olvasom »
10 márványos csoda receptje egy helyen
A márványos sütik mindig különlegesek egy kicsit: egyszerre csokisak és van
Tovább olvasom »

