Tavaszi tál recept

Hozzávalók:
- 30 dkg kolbász
- 5 ek napraforgó olaj
- 2 közepes lila hagyma
- 25 dkg savanyú káposzta
- 80 dkg burgonya
- só (ízlés szerint)
- 4 főtt
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 4 retek
Elkészítése:
Felkarikázzuk a kolbászt, és egy serpenyőben megpirítjuk az olajon. Hozzáadjuk a megpucolt és cikkekre szeletelt hagymát, és megsütjük. A káposztát megmossuk, és rátesszük.
A burgonyát héjastól megfőzzük, majd megpucoljuk és felkockázzuk. Hozzáadjuk a káposztás alaphoz, ízlés szerint sózzuk, és pár percig együtt sütjük.
A főtt tojást és a retket felkockázzuk, és a tetején elszórjuk.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Őszi tortacsodák: 8 gazdag, rétegezett torta recepttel
Az ősz beköszöntével valahogy mindig jobban kívánjuk azokat a tortákat, ami
Tovább olvasom »
10 őszi céklás recept, amit ki kell próbálnod!
Az ősz egyik legszebb ajándéka a cékla: élénk színével azonnal feldobja az
Tovább olvasom »
Főszerepben az alma: 10 finomság receptje
Az alma igazi jolly joker a konyhában, hiszen számtalan sütemény alapja leh
Tovább olvasom »
10 brutál jó tésztaétel az őszi napokra
A tésztaételek mindig biztos választásnak számítanak, ha gyorsan és finomat
Tovább olvasom »
Főszerepben a szőlő: 10 őszi finomság, amit érdemes kipróbálnod
Az ősz egyik legfinomabb ajándéka a szőlő, amely nemcsak frissen, hanem süt
Tovább olvasom »
Lélekmelengető őszi finomságok – 8 leves, amit el kell készítened
Az ősz beköszöntével mindannyian vágyunk egy tál forró, illatos levesre, am
Tovább olvasom »