Tarhonyás-virslis paprikás krumpli recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- egy fej vöröshagyma
- 2 tk pirospaprika
- 6-7 db közepes burgonya
- 10 dkg tarhonya
- fejenként egy pár virsli
- olaj
Elkészítése:
A vöröshagymát olajon üvegesre pároljuk, majd hozzáadjuk a pirospaprikát, jól összekeverjük és hozzáadjuk az előzőleg megpucolt és megmosott, felkockázott burgonyát is.
Az egészet annyi vízzel felöntjük, amennyi ellepi. Sózzuk, borsozzuk.
Miután felforrt a gázt tartalékra hajtjuk és forrás után 10 perccel hozzáadjuk a tarhonyát is, újabb 10 perccel később a felkarikázott virslit is hozzáadjuk.
Az egészet összefőzzük.
Savanyúsággal tálaljuk.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Tökéletes házi sütemények: brownie, túrós, krémes és karamellás szeletek
Ha szereted a krémes, réteges, lágy és mégis karakteres süteményeket, ez a
Tovább olvasom »
Stefánia, tokány, oldalas, karaj – 12 házias recept sertésből
A magyar konyha egyik legfontosabb alappillére a jóféle sertéshús, amit ann
Tovább olvasom »
Szaftos csirkemell receptek, amik új szintre emelik a hétvégi ebédet
Unod már a natúr csirkemellet? Itt az ideje, hogy újragondold! Ezek a bundá
Tovább olvasom »
Gyümölcsös és krémes sütemények sütés nélkül – eper, barack, erdei gyümölcs a főszerepben
Nem kell bekapcsolni a sütőt, mégis bámulatos desszertet varázsolhatsz az a
Tovább olvasom »
12 isteni sertésszelet recept, amit a család imádni fog
Ha egy igazán tartalmas, ízes és laktató ételre vágysz, a sertésszelet mind
Tovább olvasom »
12 tokány recept, amiből az egész család repetázni fog
Ha egy igazán laktató, szaftos és karakteres magyaros ételre vágysz, akkor
Tovább olvasom »