Sváb galuska recept

Hozzávalók:
Raguhoz:
- 50 dkg darált sertéshús
- 2 közepes db vöröshagyma
- 4 közepes db paprika
- 3 közepes db paradicsom
- 4 ek napraforgó olaj
- só ízlés szerint
- 2 dl víz
Galuskához:
- 2 db
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 30 dkg finomliszt
- 4 dl víz
- 2 kávéskanál só
Tetejére:
- 2 dl tejföl
Elkészítése:
Olajon kicsit megfonnyasztjuk a cikkekre szeletelt hagymát,rátesszük a felszeletelt paprikát,paradicsomot,ízlés szerint sózzuk,borsozzuk.
Amikor egy kicsit sült a saját levében rátesszük a darált húst és felöntjük vízzel.
A galuska elkészítése:
A lisztet, a tojást, a vizet a sóval jól kikeverjük és forrásban lévő sós vízbe kiszaggatjuk.
Amikor feljött a kiszaggatott galuska víz tetejére,leszűrjük és a ragúval összekeverjük.
Olajjal kikent tepsibe öntjük.
Tetejére:
Tetejét kikevert tejföllel megkenjük és 15 percig előmelegített sütőben sütjük.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Válogatás fehér csoki rajongóknak: 12 mennyei sütemény egy helyen
Készülj fel, hogy belépsz a fehér csoki világába! Vannak itt krémes desszer
Tovább olvasom »
Szemezgetés a gofrik világából-10 ínycsiklandó variáció
Ki mondta, hogy a gofri csak édesség lehet? Ebben a válogatásban olyan rece
Tovább olvasom »
A mákos guba ezer arca-pohárdesszerttől tortáig
Unod a hagyományos mákos gubát? Itt az ideje kísérletezni! Összegyűjtöttünk
Tovább olvasom »
8 tészta 30 perc alatt!
Ha egy tésztaételben keresed a gyors, de ízletes megoldást, akkor jó helyen
Tovább olvasom »
12 különleges süti – krémes szeletek és sütés nélküli finomságok
A sütemények világa mindig tele van kísértéssel — és most egy válogatásban
Tovább olvasom »
Kiadós hétköznapi ebédek és vacsorák, amikkel nem nyúlsz mellé
Egy nagy adag változatosság sosem árt! Ez a válogatás 12 olyan ételt tartal
Tovább olvasom »