Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Sváb galuska recept

Sváb galuska
Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
70 perc
Mennyiség:
4 fő részére
Mennyibe kerül?
Megfizethető



  • Hozzávalók:
    Raguhoz:

    • 50 dkg darált sertéshús
    • 2 közepes db vöröshagyma
    • 4 közepes db paprika
    • 3 közepes db paradicsom
    • 4 ek napraforgó olaj
    • só ízlés szerint
    • 2 dl víz

    Galuskához:

    • 2 db  FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
    • 30 dkg finomliszt
    • 4 dl víz
    • 2 kávéskanál só

    Tetejére:

    • 2 dl tejföl

    Elkészítése:

    Olajon kicsit megfonnyasztjuk a cikkekre szeletelt hagymát,rátesszük a felszeletelt paprikát,paradicsomot,ízlés szerint sózzuk,borsozzuk.

    Amikor egy kicsit sült a saját levében rátesszük a darált húst és felöntjük vízzel.

    A galuska elkészítése:

    A lisztet, a tojást, a vizet a sóval jól kikeverjük és forrásban lévő sós vízbe kiszaggatjuk.

    Amikor feljött a kiszaggatott galuska víz tetejére,leszűrjük és a ragúval összekeverjük.

    Olajjal kikent tepsibe öntjük.

    Tetejére:

    Tetejét kikevert tejföllel megkenjük és 15 percig előmelegített sütőben sütjük.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá