Sváb galuska recept

Hozzávalók:
Raguhoz:
- 50 dkg darált sertéshús
- 2 közepes db vöröshagyma
- 4 közepes db paprika
- 3 közepes db paradicsom
- 4 ek napraforgó olaj
- só ízlés szerint
- 2 dl víz
Galuskához:
- 2 db
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 30 dkg finomliszt
- 4 dl víz
- 2 kávéskanál só
Tetejére:
- 2 dl tejföl
Elkészítése:
Olajon kicsit megfonnyasztjuk a cikkekre szeletelt hagymát,rátesszük a felszeletelt paprikát,paradicsomot,ízlés szerint sózzuk,borsozzuk.
Amikor egy kicsit sült a saját levében rátesszük a darált húst és felöntjük vízzel.
A galuska elkészítése:
A lisztet, a tojást, a vizet a sóval jól kikeverjük és forrásban lévő sós vízbe kiszaggatjuk.
Amikor feljött a kiszaggatott galuska víz tetejére,leszűrjük és a ragúval összekeverjük.
Olajjal kikent tepsibe öntjük.
Tetejére:
Tetejét kikevert tejföllel megkenjük és 15 percig előmelegített sütőben sütjük.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Egészséges, zöldséges fogások – gyors vacsorák hús nélkül
Ha valami könnyed, mégis tápláló fogásra vágysz, nem kell lemondanod az íze
Tovább olvasom »
10 klasszikus péksütemény recept – reggelire, uzsonnára, vendégvárónak
A legfinomabb péksütik mindig azok, amik gyerekkorunk illatát idézik. Ezek
Tovább olvasom »
Egy alapanyag, 12 recept – így készítsd el a csirkemellet változatosan
A csirkemell sosem volt még ennyire változatos! Ezek a receptek megmutatják
Tovább olvasom »
Gyors, krémes, csokis és gyümölcsös desszertek egy helyen
Egy gyors, látványos és ellenállhatatlan desszertre vágysz? Ezek a receptek
Tovább olvasom »
8 rizsfelfújt és rizskoch recept – klasszikus, gyümölcsös, kakaós változatok
Puha, illatos, nosztalgikus – a rizsfelfújt és a rizskoch azok az édes fogá
Tovább olvasom »
12 frissítő gyümölcsleves recept – krémesen, joghurttal, klasszikusan
Nincs is jobb egy hűsítő gyümölcslevesnél a nyári melegben! Ezek a krémes,
Tovább olvasom »