Spenótos szelet recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- Bármilyen hús lehet én hosszúkarajból készítettem
- Só, bors
- 10 dkg liszt
- 20 dkg reszelt sajt
- 3 főtt
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 2 dl tejföl
- 5dkg spenót levél
- 2 gerezd fokhagyma
- olaj a kisütéshez
Elkészítése: A hús szeleteket kiklopfoltam sóztam borsoztam lisztbe forgattam, és forró olajba kisütöttem. Nem szárítom ki a húst! Egy kiolajozott tepsibe tettem miután kisültek. A spenót leveleket megfőztem összeturmixoltam, a főzött tojást is megpucoltam és összezúztam. A fokhagymát nagyon apróra összevágtam. A tejfölbe tettem a tojást, a spenótot az összezúzott fokhagymákat és a reszelt sajtot. A hús szeletekre tettem, fóliával letakartam és 180-200 fokon megsütöttem. Nagyon finom ízt ad neki a spenót és a fokhagyma.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 klasszikus nagymama féle süti vendégváráshoz
A nagymama sütijeinek nincs párja, hiszen mindig tele vannak szeretettel és
Tovább olvasom »
Gyümölcsös sütés nélküli torták: 10 kipróbált recept
1. Erdeigyümölcs torta recept Hozzávalók: Hozzávalók egy 30 cm-es tortaform
Tovább olvasom »
8 kipróbált képviselőfánk recept, amikkel nem érhet csalódás
A képviselő fánk az egyik legkedveltebb magyar desszert, amit sokan gyermek
Tovább olvasom »
A nagy konyhai robotgép teszt: nem mindig a legdrágább a legjobb
A Teszt Plussz Magazin nemcsak a magyar-, hanem a globális piacot is vizsgá
Tovább olvasom »
10 uborkasaláta, amit érdemes kipróbálni
Az uborkasaláta igazi klasszikus, amit szinte mindenki szeret. Jólesik a me
Tovább olvasom »
Így lesz tökéletes a kovászos uborkád
A nyár egyik legnagyobb kedvence a ropogós kovászos uborka. Frissítő, savan
Tovább olvasom »