Spenótos szelet recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- Bármilyen hús lehet én hosszúkarajból készítettem
- Só, bors
- 10 dkg liszt
- 20 dkg reszelt sajt
- 3 főtt
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 2 dl tejföl
- 5dkg spenót levél
- 2 gerezd fokhagyma
- olaj a kisütéshez
Elkészítése: A hús szeleteket kiklopfoltam sóztam borsoztam lisztbe forgattam, és forró olajba kisütöttem. Nem szárítom ki a húst! Egy kiolajozott tepsibe tettem miután kisültek. A spenót leveleket megfőztem összeturmixoltam, a főzött tojást is megpucoltam és összezúztam. A fokhagymát nagyon apróra összevágtam. A tejfölbe tettem a tojást, a spenótot az összezúzott fokhagymákat és a reszelt sajtot. A hús szeletekre tettem, fóliával letakartam és 180-200 fokon megsütöttem. Nagyon finom ízt ad neki a spenót és a fokhagyma.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Édes-sós csigák, melyek feldobják a napod
Akár édesen, akár sósan készülnek, mindenki megtalálja a kedvencét. A nagyi
Tovább olvasom »
12 recept, ahol az ananász mindenféle fogásban megállja a helyét
Tudtad, hogy az ananász messze nem csak desszertekhez illik? Ez a csodálato
Tovább olvasom »
10 márványos csoda receptje egy helyen
A márványos sütik mindig különlegesek egy kicsit: egyszerre csokisak és van
Tovább olvasom »
10 nagyszerű bableves, amit ki kell próbálnod!
Ha van étel, ami igazi klasszikus a magyar konyhában, az bizony a bableves.
Tovább olvasom »
Inzulinrezisztencia vacsoraötletek – gyors és egészséges receptek
Az inzulinrezisztencia étrend egyik legnehezebb pontja a vacsora megtervezé
Tovább olvasom »
10 különleges és csodás torta telis-tele csokival!
Ez a válogatás a csokirajongók álma: krémes, mousse-os, gyümölcsös, sőt még
Tovább olvasom »