Sonkával töltött cipó recept
Hozzávalók:
- 1/2 kg cipó
- 5-6 db főtt
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS - 1/2 kg savanyú káposzta
- 1 fej vöröshagyma
- 30 dkg füstölt főtt sonka
- 3 dl tejföl
Elkészítése:
A cipó tetejét levágjuk, A belsejét kiszedjük, ami még benn maradt azt a cipó széleibe húzzuk.Főtt tojással körberakjuk.
A vöröshagymát megpucoljuk, felkockázzuk és olajon megdinszteljük. A megmosott savanyú káposztát rátesszük és együtt sütjük 10 percig.
Amikor kihűlt belekeverjük a felcsíkozott sonkát és beletesszük a cipóba,majd meglocsoljuk tejföllel .Visszarakjuk a kalapját, és szorosan fóliába tekerjük és sütőbe átforrósítjuk.
Miután kihűlt levesszük róla a fóliát és szeletelhető.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Tiéd a mérték – Bor, barátság, egyensúly (x)
A bor nem csak ital – kultúra, hangulat, élmény, közösség. A „Tiéd a mérték
Tovább olvasom »
Házi aprósütik dióval, mákkal, lekvárral – örök kedvencek
Ha van sütemény, amit nem lehet megunni, az a klasszikus aprósüti! Legyen s
Tovább olvasom »
Igazi magyaros gulyásreceptek – válogass a legjobbak közül
A magyar konyha egyik legnépszerűbb és legszerethetőbb fogása a gulyás – ta
Tovább olvasom »
12 karamellcsoda, amit egyszerűen muszáj megkóstolni!
Ha édességre vágysz, ami egyszerre luxus és otthonos, akkor a karamellás sü
Tovább olvasom »
Édes-sós csigák, melyek feldobják a napod
Akár édesen, akár sósan készülnek, mindenki megtalálja a kedvencét. A nagyi
Tovább olvasom »
12 recept, ahol az ananász mindenféle fogásban megállja a helyét
Tudtad, hogy az ananász messze nem csak desszertekhez illik? Ez a csodálato
Tovább olvasom »

