Sonkával töltött cipó recept

Hozzávalók:
- 1/2 kg cipó
- 5-6 db főtt
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 1/2 kg savanyú káposzta
- 1 fej vöröshagyma
- 30 dkg füstölt főtt sonka
- 3 dl tejföl
Elkészítése:
A cipó tetejét levágjuk, A belsejét kiszedjük, ami még benn maradt azt a cipó széleibe húzzuk.Főtt tojással körberakjuk.
A vöröshagymát megpucoljuk, felkockázzuk és olajon megdinszteljük. A megmosott savanyú káposztát rátesszük és együtt sütjük 10 percig.
Amikor kihűlt belekeverjük a felcsíkozott sonkát és beletesszük a cipóba,majd meglocsoljuk tejföllel .Visszarakjuk a kalapját, és szorosan fóliába tekerjük és sütőbe átforrósítjuk.
Miután kihűlt levesszük róla a fóliát és szeletelhető.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Egészséges, zöldséges fogások – gyors vacsorák hús nélkül
Ha valami könnyed, mégis tápláló fogásra vágysz, nem kell lemondanod az íze
Tovább olvasom »
10 klasszikus péksütemény recept – reggelire, uzsonnára, vendégvárónak
A legfinomabb péksütik mindig azok, amik gyerekkorunk illatát idézik. Ezek
Tovább olvasom »
Egy alapanyag, 12 recept – így készítsd el a csirkemellet változatosan
A csirkemell sosem volt még ennyire változatos! Ezek a receptek megmutatják
Tovább olvasom »
Gyors, krémes, csokis és gyümölcsös desszertek egy helyen
Egy gyors, látványos és ellenállhatatlan desszertre vágysz? Ezek a receptek
Tovább olvasom »
8 rizsfelfújt és rizskoch recept – klasszikus, gyümölcsös, kakaós változatok
Puha, illatos, nosztalgikus – a rizsfelfújt és a rizskoch azok az édes fogá
Tovább olvasom »
12 frissítő gyümölcsleves recept – krémesen, joghurttal, klasszikusan
Nincs is jobb egy hűsítő gyümölcslevesnél a nyári melegben! Ezek a krémes,
Tovább olvasom »