Sertéspofa csécsiesen recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 1 db fél sertésfej
- 1 kis fej vöröshagyma
- 3 gerezd fokhagyma+3 gerezd a tetejére
- 10-15 szem egész bors
- 1 db babérlevél
- 1 csipet egész kömény
- só
- őrölt piros paprika
Elkészítése:
A fél sertésfejről az orránál kezdve, éles késsel lefejtjük az ehető részeket. Orrából a porcot kivágjuk, ha kell perzseljük, tisztítjuk, megmossuk. Megfelelő nagyságú edénybe tesszük és annyi meleg vizet öntünk rá, hogy éppen ellepje a húst. Beletesszük a fűszereket és fedő alatt puhára főzzük. A megfőtt sertés pofát a lében hagyjuk kihűlni. Ha kihűlt, a léből kivesszük, meghintjük piros paprikával, majd az apróra vágott fokhagymával. Zöldhagymával, zöldpaprikával, paradicsommal kínálhatjuk.
Jó étvágyat kívánok!
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

8 tészta 30 perc alatt!
Ha egy tésztaételben keresed a gyors, de ízletes megoldást, akkor jó helyen
Tovább olvasom »
12 különleges süti – krémes szeletek és sütés nélküli finomságok
A sütemények világa mindig tele van kísértéssel — és most egy válogatásban
Tovább olvasom »
Kiadós hétköznapi ebédek és vacsorák, amikkel nem nyúlsz mellé
Egy nagy adag változatosság sosem árt! Ez a válogatás 12 olyan ételt tartal
Tovább olvasom »
Étkezőgarnitúra trendek és árak: megfizethető a minőség (x)
Konyhával egybenyitott terek és klasszikus étkezők Ma már egyre több otthon
Tovább olvasom »
Mákkal gazdagon: 12 mennyei sütemény, amit ki kell próbálnod
Amikor beköszönt az ősz, nincs jobb, mint elővenni a mákot — gazdag, enyhén
Tovább olvasom »
Fahéjas‑almás élmények – 12 édesség, amit muszáj megkóstolnod
Az alma az az alapanyag, ami mindig mindent feldob: ropogós héj, puha hús,
Tovább olvasom »