Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Sárgaborsó gulyás recept

Sárgaborsó gulyás
Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Megfizethető



  • Hozzávalók:

    • 50 dkg hús felkockázva
    • 25 dkg sárgaborsó (előző este beáztatva)
    • 4 szál sárgarépa kockázva
    • 30 dkg krumpli felkockázva
    • 1 fej vöröshagyma
    • 1 ek őrölt pirospaprika
    • só, őrölt bors
    • 1 db  FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
    • 3 ek liszt

    Elkészítése:

    A hagymát megpucoljuk, felkockázzuk, és olajon megdinszteljük. Meghintjük pirospaprikával, rátesszük a felkockázott húst, sózzuk, ízlés szerint fűszerezzük, és felengedjük vízzel, majd félpuhára főzzük.

    Hozzáadjuk a sárgaborsót, sárgarépát és a krumplit. A tojást összedolgozzuk a liszttel, beleszaggatjuk a galuskát, és 5-10 percig még tovább főzzük.

     

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá