Sárgaborsó gulyás recept
Hozzávalók:
- 50 dkg hús felkockázva
- 25 dkg sárgaborsó (előző este beáztatva)
- 4 szál sárgarépa kockázva
- 30 dkg krumpli felkockázva
- 1 fej vöröshagyma
- 1 ek őrölt pirospaprika
- só, őrölt bors
- 1 db
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS - 3 ek liszt
Elkészítése:
A hagymát megpucoljuk, felkockázzuk, és olajon megdinszteljük. Meghintjük pirospaprikával, rátesszük a felkockázott húst, sózzuk, ízlés szerint fűszerezzük, és felengedjük vízzel, majd félpuhára főzzük.
Hozzáadjuk a sárgaborsót, sárgarépát és a krumplit. A tojást összedolgozzuk a liszttel, beleszaggatjuk a galuskát, és 5-10 percig még tovább főzzük.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Tiéd a mérték – Bor, barátság, egyensúly (x)
A bor nem csak ital – kultúra, hangulat, élmény, közösség. A „Tiéd a mérték
Tovább olvasom »
Házi aprósütik dióval, mákkal, lekvárral – örök kedvencek
Ha van sütemény, amit nem lehet megunni, az a klasszikus aprósüti! Legyen s
Tovább olvasom »
Igazi magyaros gulyásreceptek – válogass a legjobbak közül
A magyar konyha egyik legnépszerűbb és legszerethetőbb fogása a gulyás – ta
Tovább olvasom »
12 karamellcsoda, amit egyszerűen muszáj megkóstolni!
Ha édességre vágysz, ami egyszerre luxus és otthonos, akkor a karamellás sü
Tovább olvasom »
Édes-sós csigák, melyek feldobják a napod
Akár édesen, akár sósan készülnek, mindenki megtalálja a kedvencét. A nagyi
Tovább olvasom »
12 recept, ahol az ananász mindenféle fogásban megállja a helyét
Tudtad, hogy az ananász messze nem csak desszertekhez illik? Ez a csodálato
Tovább olvasom »



