Sárgaborsó gulyás recept

Hozzávalók:
- 50 dkg hús felkockázva
- 25 dkg sárgaborsó (előző este beáztatva)
- 4 szál sárgarépa kockázva
- 30 dkg krumpli felkockázva
- 1 fej vöröshagyma
- 1 ek őrölt pirospaprika
- só, őrölt bors
- 1 db
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 3 ek liszt
Elkészítése:
A hagymát megpucoljuk, felkockázzuk, és olajon megdinszteljük. Meghintjük pirospaprikával, rátesszük a felkockázott húst, sózzuk, ízlés szerint fűszerezzük, és felengedjük vízzel, majd félpuhára főzzük.
Hozzáadjuk a sárgaborsót, sárgarépát és a krumplit. A tojást összedolgozzuk a liszttel, beleszaggatjuk a galuskát, és 5-10 percig még tovább főzzük.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Egészséges, zöldséges fogások – gyors vacsorák hús nélkül
Ha valami könnyed, mégis tápláló fogásra vágysz, nem kell lemondanod az íze
Tovább olvasom »
10 klasszikus péksütemény recept – reggelire, uzsonnára, vendégvárónak
A legfinomabb péksütik mindig azok, amik gyerekkorunk illatát idézik. Ezek
Tovább olvasom »
Egy alapanyag, 12 recept – így készítsd el a csirkemellet változatosan
A csirkemell sosem volt még ennyire változatos! Ezek a receptek megmutatják
Tovább olvasom »
Gyors, krémes, csokis és gyümölcsös desszertek egy helyen
Egy gyors, látványos és ellenállhatatlan desszertre vágysz? Ezek a receptek
Tovább olvasom »
8 rizsfelfújt és rizskoch recept – klasszikus, gyümölcsös, kakaós változatok
Puha, illatos, nosztalgikus – a rizsfelfújt és a rizskoch azok az édes fogá
Tovább olvasom »
12 frissítő gyümölcsleves recept – krémesen, joghurttal, klasszikusan
Nincs is jobb egy hűsítő gyümölcslevesnél a nyári melegben! Ezek a krémes,
Tovább olvasom »