Sárgaborsó gulyás

Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Megfizethető

Hozzávalók:

  • 50 dkg hús felkockázva
  • 25 dkg sárgaborsó (előző este beáztatva)
  • 4 szál sárgarépa kockázva
  • 30 dkg krumpli felkockázva
  • 1 fej vöröshagyma
  • 1 ek őrölt pirospaprika
  • só, őrölt bors
  • 1 db tojás
  • 3 ek liszt

Elkészítése:

A hagymát megpucoljuk, felkockázzuk, és olajon megdinszteljük. Meghintjük pirospaprikával, rátesszük a felkockázott húst, sózzuk, ízlés szerint fűszerezzük, és felengedjük vízzel, majd félpuhára főzzük.

Hozzáadjuk a sárgaborsót, sárgarépát és a krumplit. A tojást összedolgozzuk a liszttel, beleszaggatjuk a galuskát, és 5-10 percig még tovább főzzük.