Rizses lecsó recept

Hozzávalók:
- 1 kg paprika
- 50 dkg paradicsom
- 1 fej vöröshagyma
- 2 ek sertészsír
- 2 bögre rizs
- só
Elkészítése:
Egy edénybe tesszük a zsírt és felhevítjük. Rádobjuk az apróra kockázott vöröshagymát és megdinszteljük.
Hozzáadjuk a rizst, kissé megfuttatjuk, majd hozzáadjuk a felkarikázott paprikát, a cikkekre vágott paradicsomot, átforgatjuk és felöntjük dupla mennyiségű forró vízzel. Sóval ízesítjük, és fedő alatt addig főzzük, amíg a rizs megpuhul.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Édes-sós csigák, melyek feldobják a napod
Akár édesen, akár sósan készülnek, mindenki megtalálja a kedvencét. A nagyi
Tovább olvasom »
12 recept, ahol az ananász mindenféle fogásban megállja a helyét
Tudtad, hogy az ananász messze nem csak desszertekhez illik? Ez a csodálato
Tovább olvasom »
10 márványos csoda receptje egy helyen
A márványos sütik mindig különlegesek egy kicsit: egyszerre csokisak és van
Tovább olvasom »
10 nagyszerű bableves, amit ki kell próbálnod!
Ha van étel, ami igazi klasszikus a magyar konyhában, az bizony a bableves.
Tovább olvasom »
Inzulinrezisztencia vacsoraötletek – gyors és egészséges receptek
Az inzulinrezisztencia étrend egyik legnehezebb pontja a vacsora megtervezé
Tovább olvasom »
10 különleges és csodás torta telis-tele csokival!
Ez a válogatás a csokirajongók álma: krémes, mousse-os, gyümölcsös, sőt még
Tovább olvasom »