Ratatouille tepsiben kolbásszal recept

Hozzávalók:
- 2 hagyma cikkekre vágva
- 2 kissebb cukkini kockára vágva
- 1 padlizsán kockára vágva
- 1 piros kaliforniai paprika vastagabb csíkokra vágva
- 4 fej gomba vastagabb szeletekre vágva
- 1 szál póréhagyma hosszanti csíkokra vágva
- 4 paradicsom cikkekre vágva
- 4 fej fokhagyma
- 6 db kolbász bevagdosva – Lidl német glutén- és laktózmentes kolbász –
Elkészítése:
Melegítsük elő a sütőt 220 fokra (gáz:7 fokozat).
A hagymát egy kis erdélyi szalonnán előpirítom a tűzhelyen, hozzáadom a cukkinit, a paprikát – én tettem bele karikra vágott zöld csípős paprikát is – a padlizsánt, sózom, borsozom, beteszem a sütőbe és 20 percet sütöm.
Ezalatt bevagdosom a kolbászokat és kevés zsiradékon megpirítom.
A 20 perc letelte után a zöldségekhez adom a gombát, a póréhagymát, a paradicsomot és a reszelt/összenyomott fokhagymát, ismét sózom, borsozom, ráhelyezem az előpirított kolbászokat és vissza teszem a sütőbe további 20-25 percre.
Ha kész, egy kanálnyi laktózmentes tejföllel és aprított petrezselyemmel tálalom!
Jó étvágyat!
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 klasszikus nagymama féle süti vendégváráshoz
A nagymama sütijeinek nincs párja, hiszen mindig tele vannak szeretettel és
Tovább olvasom »
Gyümölcsös sütés nélküli torták: 10 kipróbált recept
1. Erdeigyümölcs torta recept Hozzávalók: Hozzávalók egy 30 cm-es tortaform
Tovább olvasom »
8 kipróbált képviselőfánk recept, amikkel nem érhet csalódás
A képviselő fánk az egyik legkedveltebb magyar desszert, amit sokan gyermek
Tovább olvasom »
A nagy konyhai robotgép teszt: nem mindig a legdrágább a legjobb
A Teszt Plussz Magazin nemcsak a magyar-, hanem a globális piacot is vizsgá
Tovább olvasom »
10 uborkasaláta, amit érdemes kipróbálni
Az uborkasaláta igazi klasszikus, amit szinte mindenki szeret. Jólesik a me
Tovább olvasom »
Így lesz tökéletes a kovászos uborkád
A nyár egyik legnagyobb kedvence a ropogós kovászos uborka. Frissítő, savan
Tovább olvasom »