Hozzávalók:
Elkészítése:
Melegítsük elő a sütőt 220 fokra (gáz:7 fokozat).
A hagymát egy kis erdélyi szalonnán előpirítom a tűzhelyen, hozzáadom a cukkinit, a paprikát – én tettem bele karikra vágott zöld csípős paprikát is – a padlizsánt, sózom, borsozom, beteszem a sütőbe és 20 percet sütöm.
Ezalatt bevagdosom a kolbászokat és kevés zsiradékon megpirítom.
A 20 perc letelte után a zöldségekhez adom a gombát, a póréhagymát, a paradicsomot és a reszelt/összenyomott fokhagymát, ismét sózom, borsozom, ráhelyezem az előpirított kolbászokat és vissza teszem a sütőbe további 20-25 percre.
Ha kész, egy kanálnyi laktózmentes tejföllel és aprított petrezselyemmel tálalom!
Jó étvágyat!