Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Rakott zöldbab tarhonyásan recept

Rakott zöldbab tarhonyásan
Nehézségi szint:
Nincs adat
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Nincs adat



  • Hozzávalók:

    • 50 dkg zöldbab
    • 25 dkg tarhonya
    • 50 dkg darált hús
    • 1 pohár tejföl
    • pirospaprika
    • 1 fej vöröshagyma

    Elkészítése:
    A tarhonyát kevés olajon vagy zsíron megpirítjuk, majd felöntjük 1 liter forró vízzel és puhára pároljuk. A vöröshagymát megpirítjuk, hozzáadjuk a darált húst, sózzuk, borsozzuk, majd mikor puha hozzáadjuk a pirospaprikát is. A zöldbabot is puhára főzzük. Lecsepegtetjük és összekeverjük a hússal. Egy tepsit, vagy tűzálló tálat kiolajozunk, a tarhonya felét beletesszük, majd erre jön a zöldbabos-darát húsos keverék és végül a maradék tarhonya. Egyenletesen eloszlatjuk a tejfölt a tarhonyán és kb 30 perc alatt összesütjük az egészet.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá