Rakott túrós csusza recept
Hozzávalók:
- 30 dkg kolbász
- 50 dkg csuszatészta
- 50 dkg tehéntúró
- 3 dl tejföl
- 2 közepes db vöröshagyma
- 10 dkg sajt
- 5 ek napraforgó olaj
- só ízlés szerint
Elkészítése:
A tésztát sós vízbe kifőzzük, majd leszűrjük.
A vöröshagymát megpucoljuk, felkockázzuk és kevés olajon megdinszteljük. Rátesszük a karikára vágott kolbászt és pár percig még pirítjuk, majd belekeverjük a tejfölt.
Olajjal kikent közepes tepsibe tesszük a tészta háromnegyedét, rámorzsoljuk a túrót és meglocsoljuk a hagymás-tejfölös kolbászkarikákkal.
Jól összekeverjük és befedjük a maradék tésztával. A tetejét megszórjuk reszelt sajttal és sütjük.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Tiéd a mérték – Bor, barátság, egyensúly (x)
A bor nem csak ital – kultúra, hangulat, élmény, közösség. A „Tiéd a mérték
Tovább olvasom »
Házi aprósütik dióval, mákkal, lekvárral – örök kedvencek
Ha van sütemény, amit nem lehet megunni, az a klasszikus aprósüti! Legyen s
Tovább olvasom »
Igazi magyaros gulyásreceptek – válogass a legjobbak közül
A magyar konyha egyik legnépszerűbb és legszerethetőbb fogása a gulyás – ta
Tovább olvasom »
12 karamellcsoda, amit egyszerűen muszáj megkóstolni!
Ha édességre vágysz, ami egyszerre luxus és otthonos, akkor a karamellás sü
Tovább olvasom »
Édes-sós csigák, melyek feldobják a napod
Akár édesen, akár sósan készülnek, mindenki megtalálja a kedvencét. A nagyi
Tovább olvasom »
12 recept, ahol az ananász mindenféle fogásban megállja a helyét
Tudtad, hogy az ananász messze nem csak desszertekhez illik? Ez a csodálato
Tovább olvasom »

