Rakott savanyú káposzta recept

Hozzávalók:
- 0,5 kg savanyú káposzta
- 40 dkg darált hús
- 15 dkg rizs
- 2 dl tejföl
- 1
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 1 fej vöröshagyma
- pár szelet szalonna
Elkészítése:
A rizst megfőzzük sós vízben.
A vöröshagymát apróra vágjuk és kevés zsiradékon megdinszteljük, rátesszük a darált húst, sózzuk, borsozzuk és együtt dinszteljük tovább.
A káposztát is kevés olajon dinszteljük és elosztjuk két részre.
Rétegzés: káposzta, rizs, hús és káposzta a tetejére.
A tejfölt meg a tojást jó kikeverjük és ráöntjük, majd a tetejére vékony szalonna szeleteket teszünk és mehet a sütőbe. 20-30 perc sütést igényel.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Tökéletes házi sütemények: brownie, túrós, krémes és karamellás szeletek
Ha szereted a krémes, réteges, lágy és mégis karakteres süteményeket, ez a
Tovább olvasom »
Stefánia, tokány, oldalas, karaj – 12 házias recept sertésből
A magyar konyha egyik legfontosabb alappillére a jóféle sertéshús, amit ann
Tovább olvasom »
Szaftos csirkemell receptek, amik új szintre emelik a hétvégi ebédet
Unod már a natúr csirkemellet? Itt az ideje, hogy újragondold! Ezek a bundá
Tovább olvasom »
Gyümölcsös és krémes sütemények sütés nélkül – eper, barack, erdei gyümölcs a főszerepben
Nem kell bekapcsolni a sütőt, mégis bámulatos desszertet varázsolhatsz az a
Tovább olvasom »
12 isteni sertésszelet recept, amit a család imádni fog
Ha egy igazán tartalmas, ízes és laktató ételre vágysz, a sertésszelet mind
Tovább olvasom »
12 tokány recept, amiből az egész család repetázni fog
Ha egy igazán laktató, szaftos és karakteres magyaros ételre vágysz, akkor
Tovább olvasom »