Rakott savanyú káposzta recept
Hozzávalók:
- 0,5 kg savanyú káposzta
- 40 dkg darált hús
- 15 dkg rizs
- 2 dl tejföl
- 1
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS - 1 fej vöröshagyma
- pár szelet szalonna
Elkészítése:
A rizst megfőzzük sós vízben.
A vöröshagymát apróra vágjuk és kevés zsiradékon megdinszteljük, rátesszük a darált húst, sózzuk, borsozzuk és együtt dinszteljük tovább.
A káposztát is kevés olajon dinszteljük és elosztjuk két részre.
Rétegzés: káposzta, rizs, hús és káposzta a tetejére.
A tejfölt meg a tojást jó kikeverjük és ráöntjük, majd a tetejére vékony szalonna szeleteket teszünk és mehet a sütőbe. 20-30 perc sütést igényel.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Tiéd a mérték – Bor, barátság, egyensúly (x)
A bor nem csak ital – kultúra, hangulat, élmény, közösség. A „Tiéd a mérték
Tovább olvasom »
Házi aprósütik dióval, mákkal, lekvárral – örök kedvencek
Ha van sütemény, amit nem lehet megunni, az a klasszikus aprósüti! Legyen s
Tovább olvasom »
Igazi magyaros gulyásreceptek – válogass a legjobbak közül
A magyar konyha egyik legnépszerűbb és legszerethetőbb fogása a gulyás – ta
Tovább olvasom »
12 karamellcsoda, amit egyszerűen muszáj megkóstolni!
Ha édességre vágysz, ami egyszerre luxus és otthonos, akkor a karamellás sü
Tovább olvasom »
Édes-sós csigák, melyek feldobják a napod
Akár édesen, akár sósan készülnek, mindenki megtalálja a kedvencét. A nagyi
Tovább olvasom »
12 recept, ahol az ananász mindenféle fogásban megállja a helyét
Tudtad, hogy az ananász messze nem csak desszertekhez illik? Ez a csodálato
Tovább olvasom »

