Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Rakott nokedli recept

Rakott nokedli
Nehézségi szint:
Nincs adat
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Nincs adat



  • Hozzávalók:

    • 1 kg finomliszt
    • 3 db  FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
    • víz (amennyit felvesz)

    Töltelékhez:

    • 7 db főtt  FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
    • füstölt kolbász
    • Tetejére:
    • 450 gr tejföl
    • 10 dkg sajt

    Elkészítése:
    Nokedli tésztát keverünk és forrásban lévő vízben kiszaggatjuk. Pár perc főzés után hideg vízbe leszűrjük és folyó víz alatt leöblítjük. A tojást keményre főzzük és a kolbásszal együtt karikára szeleteljük. Egy tepsit kikenünk olajjal és fél adag nokedlit elterítünk benne. Ráhelyezzük a tojást és a kolbászt, ezután befedjük a maradék galuskával. A tetejét megkenjük tejföllel, reszelt sajttal megszórjuk és kb. 30 percig sütőben sütjük.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá