Rakott nokedli recept
Nehézségi szint:
Nincs adat
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Nincs adat
Elkészítése:
Nokedli tésztát keverünk és forrásban lévő vízben kiszaggatjuk. Pár perc főzés után hideg vízbe leszűrjük és folyó víz alatt leöblítjük. A tojást keményre főzzük és a kolbásszal együtt karikára szeleteljük. Egy tepsit kikenünk olajjal és fél adag nokedlit elterítünk benne. Ráhelyezzük a tojást és a kolbászt, ezután befedjük a maradék galuskával. A tetejét megkenjük tejföllel, reszelt sajttal megszórjuk és kb. 30 percig sütőben sütjük.
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.