Rakott mexikói recept

Hozzávalók:
- kb 80-90 dkg darált hús és ugyanennyi rizs
- olaj
- 1 fej vöröshagyma
- só, bors, pirospaprika
- 2 csomag mexikói zöldségkeverék
- 1 nagy doboz tejföl (800 g)
- 1
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- vaj
Elkészítése:
A rizst megfőzzük, majd félretesszük.
A hagymát megpirítjuk, majd hozzáadjuk a darált húst. Sózzuk, borsozzuk, teszünk rá kevés pirospaprikát. Pici vizet adunk hozzá és puhára pároljuk.
Egy másik edényben megfőzzük a mexikói keveréket.
Az egészet egy vajjal kikent tepsibe rétegezzük: rizs, mexikói keverék, darált hús.
A tetejére ráöntjük a tejfölben elkevert tojást, amit ízlés szerint sózunk.
Körülbelül fél óráig sütjük, ameddig nem kezd el pirulni a teteje.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Frissítő gyümölcsök és isteni krémek – 12 tökéletes desszert, amit egyszerűen muszáj kipróbálnod!
A gyümölcsök és a lágy krémek tökéletes párost alkotnak, ha frissítő és ell
Tovább olvasom »
Egészséges étkezés a munkahelyen – a Jooble szakértői véleménye (x)
Szeretnél hosszú távon fenntartható egészséges életmódot élni, de a munkahe
Tovább olvasom »
Ropogós, sajtos, omlós – 10 sós süti, amit imádni fogsz
A sós sütemények mindig biztos sikert aratnak, legyen szó vendégvárásról, e
Tovább olvasom »
12 házi ostyasüti, amit nem lehet abbahagyni
Az ostyás sütemények mindig könnyed, ropogós és krémes kombinációjukkal hód
Tovább olvasom »
A kávé szerelmeseinek – 8 süti, amit imádni fogtok
A kávé nemcsak a reggelek elengedhetetlen része, hanem a desszertek világáb
Tovább olvasom »
Krémes csodák – 12 ellenállhatatlan krémes süti recept
A sütemények világában a krémes desszertek mindig különleges helyet foglaln
Tovább olvasom »