Rakott krumpli recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 2 fej vöröshagyma
- 2 cikk fokhagyma
- 1 szál kolbász (füstölt)
- 5 db
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- baconszalonna (kb. 6 db)
- tejföl (két evőkanál)
- delikát
- bors
- só
Elkészítése:
Életem első rakott krumpliját sikerült ma elkészítenem. Igazából az elkészítést nem tanultam, hanem a saját tudásom alapján csináltam meg az egészet.
A krumplit félig megfőztem és a tojást is megfőztem. A jénai alját bekentem egy kis vajjal, arra pakolgattam a felkarikázott krumplit, tojást, kolbászt, hagymát, fokhagymát, rájuk terítettem 3 db baconszalonnát és befűszereztem. Aztán megint ugyanez a réteg. A legvégén rápakoltam a maradék krumplit, bekentem a tetejét egy kis tejföllel, és beraktam a sütőbe. Ahol kb. 30-35 percet sült.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Őszi tortacsodák: 8 gazdag, rétegezett torta recepttel
Az ősz beköszöntével valahogy mindig jobban kívánjuk azokat a tortákat, ami
Tovább olvasom »
10 őszi céklás recept, amit ki kell próbálnod!
Az ősz egyik legszebb ajándéka a cékla: élénk színével azonnal feldobja az
Tovább olvasom »
Főszerepben az alma: 10 finomság receptje
Az alma igazi jolly joker a konyhában, hiszen számtalan sütemény alapja leh
Tovább olvasom »
10 brutál jó tésztaétel az őszi napokra
A tésztaételek mindig biztos választásnak számítanak, ha gyorsan és finomat
Tovább olvasom »
Főszerepben a szőlő: 10 őszi finomság, amit érdemes kipróbálnod
Az ősz egyik legfinomabb ajándéka a szőlő, amely nemcsak frissen, hanem süt
Tovább olvasom »
Lélekmelengető őszi finomságok – 8 leves, amit el kell készítened
Az ősz beköszöntével mindannyian vágyunk egy tál forró, illatos levesre, am
Tovább olvasom »