Rakott krumpli recept
Hozzávalók:
- 4 db főtt
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS - só
- 1,5 kg főtt burgonya
- 10 dkg füstölt szalonna
- 20 dkg kolbász
- 1 nagy fej vöröshagyma
- fél liter tejföl
- 15 dkg reszelt sajt
- 0,5 dl olaj
Elkészítése:
A tojásokat és a burgonyát hajában megfőzöm, és amikor kihűlt felkarikázom. Az olajat felrakom, a kockára vágott szalonnát, a karikára szelt kolbászt és vöröshagymát megsütöm együtt. Amikor megsült, a burgonyát a főtt tojást és a kolbászos hagymás húst egy kis sóval összekevertem, a reszelt sajttal a fél liter tejföllel . Sütőedénybe 180 fokon átsütöttem. Ez sokkal szaftosabb mint a hagyományos rakott krumpli.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Házi aprósütik dióval, mákkal, lekvárral – örök kedvencek
Ha van sütemény, amit nem lehet megunni, az a klasszikus aprósüti! Legyen s
Tovább olvasom »
Igazi magyaros gulyásreceptek – válogass a legjobbak közül
A magyar konyha egyik legnépszerűbb és legszerethetőbb fogása a gulyás – ta
Tovább olvasom »
12 karamellcsoda, amit egyszerűen muszáj megkóstolni!
Ha édességre vágysz, ami egyszerre luxus és otthonos, akkor a karamellás sü
Tovább olvasom »
Édes-sós csigák, melyek feldobják a napod
Akár édesen, akár sósan készülnek, mindenki megtalálja a kedvencét. A nagyi
Tovább olvasom »
12 recept, ahol az ananász mindenféle fogásban megállja a helyét
Tudtad, hogy az ananász messze nem csak desszertekhez illik? Ez a csodálato
Tovább olvasom »
10 márványos csoda receptje egy helyen
A márványos sütik mindig különlegesek egy kicsit: egyszerre csokisak és van
Tovább olvasom »

